Ommuurde stadstuin

Tuinontwerp sfeervolle stadstuin

Ommuurde stadstuin ontwerpen. Maar als tuinontwerper van stijlvolle moderne tuinen is hier een tuinontwerp voor onderhoudsvriendelijke kleine tuin gecreëerd. Daarom is voor deze stadstuin met zwevende vlonder een exclusief ontwerp voor patiotuin met voldoende openheid bedacht. Dit ontwerp voor onderhoudsvriendelijke tuin met sfeer ademt rust en warmte uit. Omringd door ruwe hoge muren versus een ‘warm’ hardhouten terras en ‘zwevende ‘ bank . Op de achtergrond van deze patiotuin is een hoge groene muur te zien . Die voorziet deze stadstuin niet alleen van kleur maar biedt ook privacy en geborgenheid. De muren worden geflankeerd door beplanting in hoge zwarte bakken. Verder, aan de andere kant, wit geurende Jasmijn klimplanten.

Intieme stadstuin ontwerpen met twee prachtige terracotta halfronde potten met zwarte bamboe. Thuis is niet alleen de plek waar u graag bent. Het is ook de plek waar u leeft en uzelf kunt zijn. Waar u mensen om u heen vergaart die u liefheeft. Thuis is comfortabel, zowel binnen als buiten. Het betere buiten. In deze patio tuin nemen mooie natuurlijke materialen een belangrijke plek in. Mooi , omdat ze niet alleen eigentijds ogen, maar ook minder onderhoud vragen dan gras. Materialen die structuur en ritme geven. De uitdaging is de juiste balans te vinden tussen harde – en zachte materialen. Zelfs aan de katten en hun katten trap is gedacht…

Geïnteresseerd in meer tuinen van kleine tuinen, neem dan contact  met ons op

Moderne strakke stadstuin ontwerpen
Viburnum Opulus Roseum
Tuinontwerper stijlvolle moderne tuinen
Halfronde wintervaste terracotta potten
omantische stadstuin ontwerpen
Tuinarchitect stijlvolle tuinen
Zwarte plantenbakken
Kleine tuin inrichten

Stadstuin ontwerpen en aanleggen

Als tuinontwerper ga ik voor kwaliteit. Een goed tuinontwerp begint simpelweg met luisteren, kijken en mooie details. Maakt niet uit of het dan gaat om een kleine tuin of grote tuin. Het tuinontwerp moet passen bij uw woning, maar ook bij u! Wat wilt u straks zien, wat moet daardoor benadrukt worden en wat weggelaten worden. Zo ontstaat de eerste ruimtelijke indeling. Eigenlijk ben ik een vormgever van ruimte: hoe maak ik uitzichten die u als bewoner naar buiten lokken. En hoe pas ik de beplanting in het tuinplan op zo’n manier toe dat er in alle seizoenen een harmonieus beeld ontstaat. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

of grote tuin. Het tuinontwerp moet passen bij uw woning, maar ook bij u! Wat wilt u straks zien, wat moet daardoor benadrukt worden en wat weggelaten worden. Zo ontstaat de eerste ruimtelijke indeling. Eigenlijk ben ik een vormgever van ruimte: hoe maak ik uitzichten die u als bewoner naar buiten lokken. En hoe pas ik de beplanting in het tuinplan op zo’n manier toe dat er in alle seizoenen een harmonieus beeld ontstaat. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

Stadstuin tuinontwerp en tuinarchitect

Kleine of grote groenprojecten, als tuinarchitect ga ik bij mijn keuze van materialen altijd voor kwaliteit. Mooie materialen en fraaie fraaie tuinproducten.  Zo moest deze tuin een warme uitstraling krijgen. Naast structuur zorgen de gekozen planten voor een mooie mix van bloei – en bladaccenten, ondanks het beperkte oppervlakte. En dat alles in combinatie met de handgemaakte houten zitbanken ( waarvan één met praktische berging) en mooie buitenkussens. Zo zorgt dit ontwerp voor vakantie in eigen tuin… dat is even ophouden met maar doorgaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *