wintervaste potten van terracotta

Wintervaste potten

Wintervaste potten van terracotta, of vorstbestendige terracotta potten, maar dan mooi !  Grote terracotta potten in taupe kleur.  Ronde terracotta potten, of toch liever vierkant? Natuurlijk ligt Toscane niet in Nederland! Maar wilt u na een vakantie in het Zuiden toch een stukje Mediterraan in eigen tuin halen? Dan zijn deze bloempotten in taupe kleur het neusje van de zalm op het gebied van Italiaanse terracotta potten! Deze stoere chique buitenpot is zowel voor binnen als  buiten geschikt.

Buitenpot exclusieve potten voor buiten voor balkon en terras. Wilt u gaan voor echte kwaliteit lees dan verder! Terracotta tuinpotten voor de publieke ruimte. Niet alleen interessant voor particulieren, maar ook voor architecten. Zo kunnen deze handgemaakte grote wintervaste terracotta potten  tijdens strenge winters buiten blijven staan. De speciale kleisoort wordt op zeer hoge temperatuur gebakken. Hierdoor is deze tuinpot extra sterk en vorst bestendig. Handgemaakt van hoogwaardige klei. Elke pot is uniek en gemaakt met aandacht en kennis van het materiaal. Niet te vergelijken met het assortiment bloempotten in tuincentra en bouwmarkten.

Bent u nieuwsgierig geworden en is uw interesse gewekt?  Neem dan contact met ons op.

wintervaste potten en winterharde planten

Halfronde terracotta potten 

wintervast potten op het balkon

Wintervaste terracotta potten 

wintervast potten stijlvolle potten

Vorst bestendige luxe terracotta potten 

wintervast potten en grote bloempotten

Grote hoge terracotta potten 

wintervast potten in stadstuin

Terracotta pot in taupe kleur

Wintervaste potten

Kies bijvoorbeeld voor buitenpotten van hetzelfde materiaal, maar dan in verschillende vormen en maten. Dat geeft rust in uw tuin of dakterras. Deze bloempotten zijn gemaakt van een pure en een speciale kleisoort en op zeer hoge temperatuur gebakken. De kracht van deze buitenpot zit hem vooral in de eenvoud. Bovendien kunt u deze terracotta potten ook tijdens strenge winters gewoon buiten laten staan. Elk product is handgemaakt en daardoor uniek en voorzien van een kwaliteitsstempel. Potten van terracotta , maar dan handgemaakt en geen massaproduct! Made in Italië ; gemaakt met handen, hoofd, hart en ziel!