Teams
Vanaf het begin werk ik bij het uitvoeren, inrichten en onderhouden van mijn groenprojecten graag samen met verschillende teams. Elk team bestaat uit goed opgeleide en gemotiveerde mensen. Allemaal specialisten op hun eigen vakgebied.

Van ontwerp tot realisatie; de keuze is aan u!
U kunt als opdrachtgever kiezen voor een totaalpakket van tuinontwerp tot en met beplantingsplan. Voor een kwalitatief gedegen ontwerp pakket vind ik het heel belangrijk goed te luisteren naar mijn opdrachtgevers. Ik draag oplossingen aan die aansluiten bij uw wensen en eisen. Wilt u het definitieve ontwerp in eigen beheer uitvoeren? Prima, de keuze is aan u!

Kosten ontwerp en uitvoering 
Naast de grootte van het project, zijn ook uw wensen en eisen, de gekozen materialen en de soort beplanting ( cq. maatvoering ) bepalend voor de totaalkosten.

In een eerste telefonisch contact kan ik een indicatie geven van de ontwerpkosten. Tijdens een vrijblijvend kennismaking gesprek kan ik een globale inschatting geven van de kosten voor de tuinaanleg. Kenmerkend voor onze opdrachtgevers is dat zij bereid zijn te investeren in kwalitatief hoogwaardige materialen.

Verder…
adviseer ik graag bij de keuze van exclusieve potten inclusief beplanting, origineel buitenmeubilair en bij het maken van een verlichtingsplan.

(foto by Post Garden)