Team
Het team waar ik bij het uitvoeren, inrichten en onderhouden van mijn groenprojecten mee samenwerk, bestaat uit goed opgeleide en gemotiveerde mensen. Allemaal specialisten op hun eigen vakgebied.

Van ontwerp tot realisatie; de keuze is aan u!
U kunt als opdrachtgever kiezen voor een totaalpakket van ontwerp tot en met beplantingsplan, inclusief of exclusief bestekmatige uitwerking voor de uitvoering. Wilt u het definitieve ontwerp in eigen beheer uitvoeren? De keuze is aan u!

Mijn rol tijdens de uitvoering van het ontwerp
Voor een kwalitatief gedegen ontwerppakket vind ik het heel belangrijk goed te luisteren naar mijn opdrachtgevers . Ik draag oplossingen aan die aansluiten bij uw wensen en eisen. Vanaf het begin kan ik bij het project betrokken blijven en zo houd ik controle op het eindresultaat. Voor de uitvoering van uw tuin of inrichting van het groenproject ben ik voor u het aanspreekpunt.

Kosten ontwerp en uitvoering 
Naast de grootte van het project, zijn ook uw wensen en eisen, de gekozen materialen en de soort beplanting ( cq. maatvoering ) bepalend voor de totaalkosten.

In een eerste telefonisch contact kan ik een indicatie geven van de ontwerpkosten. Tijdens een vrijblijvend kennismaking gesprek kan ik een globale inschatting geven van de kosten voor de tuinaanleg. Kenmerkend voor onze opdrachtgevers is dat zij bereid zijn te investeren in kwalitatief hoogwaardige materialen.

Verder…
adviseer ik graag bij de keuze van exclusieve potten inclusief beplanting, origineel buitenmeubilair en bij het maken van een verlichtingsplan.

(foto by Post Garden)