aanleg zwemvijver

Zwemvijver ontwerpen

Zwemvijver ontwerpen

Zwemvijver ontwerpen in grote familietuin en genieten. Zoals in dit ontwerp natuurlijke zwemvijver. Of kiest u bijvoorbeeld liever voor de aanleg van een vijver? Daarnaast blijft de aanleg van een zwembad natuurlijk ook nog een optie. Wist u trouwens dat het water in deze zwemvijver voortdurend circuleert waardoor het niet bevriest. In alle jaargetijden dus fraai en prettig om naar te kijken. Bovendien is de verhouding zwemwater en begroeide plantenzone belangrijk. Deze zone werk als het ware als een natuurlijke filter. En verder zorgt de energiezuinige pomp voor de doorstroming van het schone water.

Met mooi weer speelt het gezinsleven zich af rondom het zwembassin. Het grote terras vormt de verbinding tussen het huis en het zwemgedeelte. Het kost geen enkele moeite om op blote voeten van het ene  deel naar het andere te komen. In de beschutting van hagen, bomen en siergras ligt een groot zonneterras waar lekker in alle privacy gerelaxt kan worden.

Door het transparante kastanje houten schapen hek blijf u in contact met de omliggende tuin. Bovendien doet het ook min of meer dienst ter bescherming van kleine kinderen <> water!

De zee is te koud, het zwembad te druk. Spring in uw eigen zwemvijver!

Kijk voor inspiratie naar onze tuinontwerpen en neem daarna contact met ons op.

zwemvijver ontwerpen

Zwemvijver zonder chemicaliën

zwemvijver ontwerpen

Ontwerp voor een natuurlijke zwemvijver

zwemvijver ontwerpen

Beplantingsplan voorbeelden

Zwemvijver ontwerpen

Grote tuin familietuin ontwerpen

zwemvijver ontwerpen

Borders aanleggen

zwemvijver ontwerpen

Zwembad in stadstuin ontwerpen

Zwemvijver ontwerpen

Het is een bron van plezier om de dag te beginnen met een duik in het water van dit natuurzwembad en ’s avonds om even op te frissen. Het ontwerp met krachtige rechthoekige vorm wordt straks verzacht door de vele planten in het water en op het droge. Zo is het een extra vertrek geworden in de open lucht dat bereikbaar is via traptreden of het grasveld. De hardhouten vlonder is bovendien een mooie overgang tussen het regeneratiegedeelte dat zich over de gehele lengte van het zwembassin uitstrekt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *