Hoge zwarte plantenbakken in binnentuin

Binnentuin ontwerpen

Binnentuin ontwerpen

Binnentuin ontwerpen met niveau verschillen. Kleine tuin met hoogteverschillen ontwerpen. Zoals dit tuinontwerp voor moderne tuin. Ter illustratie een tuinontwerp voor moderne patiotuin met verschillende zitterrassen. Tuinontwerp voor stijlvolle tuinen met groen uitzicht. Zo begint het tuingevoel eigenlijk gelijk al. Hier is gekozen voor mooie groenblijvende solitaire heesters als ruimteverdeler. Maar ook voor op maat gemaakte houten zwarte plantenbakken in verschillende hoogtes. Daardoor wordt dit ontwerp in verschillende ruimtes verdeeld. Waardoor intieme terrassen ontstaan met privacy. Elke zithoek die elk zijn eigen functie vervult in combinatie met groen. Niet alleen een verhoogd vlonder terras  met tuinmeubels. Maar ook een eetterras van natuursteen om lang in de tuin te genieten aan tafels voor buiten. Tuinmeubels verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en maatvoering.

Goed begin van het nieuwe seizoen: een compleet nieuw ingericht terras, tuin of balkon. Wij werken uitsluitend met mooie materialen. En een tuinproject is voor ons pas succesvol afgerond als u tevreden bent met het eindresultaat.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij horen graag wat uw wensen zijn en kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Vlonder terras in binnentuin

Moderne patiotuin ontwerpen

Groenblijvende beplanting in zwarte plantenbak

Tuinontwerp voor moderne binnentuin

Binnentuin ontwerpen

Houd het relaxte gevoel van het buitenleven vast! 24/7 genieten in uw grote patiotuin. Eerst ontbijten op het terras. Daarna loungen in de schaduw. Vervolgens de BBQ aan en dan aan tafel! Kiest u voor een lichte luchtige stijl of gaat uw voorkeur uit naar aardse tinten in combinatie met hout. We hebben groen nodig om lekker te kunnen leven. Buiten is het nieuwe binnen waarbij de tuin een soort van verlengde huiskamer moet worden.  Maar de drang om beide te verenigen , komt niet uit de lucht vallen. Al in de 17e en 18e eeuw werden tuinen ontworpen als verlengstuk van het huis!

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *