Patiotuin ontwerpen

Patiotuin ontwerpen met rust

Patiotuin ontwerpen of kleine tuin ontwerpen die rust uitstraalt. Zoals deze diverse kleine stadstuin ontwerpen bij nieuwe woning. Niet alleen een onderhoudsvriendelijke patiotuin. Maar ook intiem! Zo moesten deze sfeervolle kleine tuinen worden. Een binnentuin inrichten die ten eerste vriendelijk en uitnodigend is. Maar die ook genoeg ruimte biedt om met vrienden te eten. Daarnaast was het gevoel van privacy erg belangrijk in deze stadstuin. Kortom een stadstuin waarbij ‘relaxen’, ‘privacy’ en ‘gemak’ volledig benut worden. Verder is er direct een gevoel van buiten op het terras door de geur van de beplanting en vlinders.

Ook geïnteresseerd in een tuinontwerp voor kleine tuinen , neem dan contact met ons op.

Zonnige stadstuin

Sfeervolle stadstuin

Binnentuin met ruim terras

Kleine patiotuin met luxe uitstraling

patiotuin ontwerpen

Ruim terras ontwerpen

Heerlijk luieren

Stijlvol terras ontwerpen

Patiotuin ontwerpen

Patiotuin op basis van ‘ hard versus zacht’. Via grote betonnen tegels en split loop je door deze kleine binnentuin. In de tuinaanleg is ervoor gekozen om de plantvakken overzichtelijk te houden. De gedeeltelijke weelderige beplanting contrasteert prachtig met het harde steen. Het ontwerp van deze kleine stadstuin moest verder onderhoudsvriendelijk zijn. Maar wel een ‘natuurlijke en ‘sfeervolle’ uitstraling krijgen. Sfeer tot in de kleinste hoekjes en beschut buiten zitten ineen!

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerpbureau Monique en anders. Samen met ervaren haar professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buitenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service. De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die voor kwaliteit kiezen.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen voor particulieren en bedrijven.’

Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.