tuinen aan water

Tuinen aan water ontwerpen

Tuinen aan water met vlonder

Tuinen aan water ontwerpen met vlonder terras. Of bent u op zoek naar een stijlvol ontwerp stadstuin aan het water? Daarom ga ik voor originele tuinontwerpen. Om elke tuin van een uniek karakter te voorzien. Zo heeft alles mijn aandacht tijdens het eerste gesprek met mijn opdrachtgevers. Niet alleen uw wensen en eisen. Maar ook de architectuur, de inrichting van de woning. Noem maar op. Daarnaast probeer ik in te spelen op trends. Toch moeten mijn tuinen vooral een tijdloos karakter krijgen. Alles in samenspraak met mijn opdrachtgevers.

Wat wilt u straks zien. Wat moet daardoor benadrukt worden en wat weggelaten worden. Zo ontstaat de eerste ruimtelijke indeling. Eigenlijk ben ik een vormgever van ruimte. Kortom, hoe maak ik uitzichten die u als bewoner naar buiten lokken. En hoe pas ik de beplanting in het tuinplan toe. Zodat er in alle seizoenen een harmonieus beeld ontstaat.

Voor meer informatie over tuinontwerpen of beplantingsplannen, neem dan contact met ons op.

Tuinontwerp moderne tuin

Tuin met uitzicht over het water

Vlonder voor tuin aan het water

Grote tuin aan het water ontwerpen

Stadstuin in Utrecht

Stadstuin in Utrecht aan het water

Stadstuin met luxe terracotta potten

Stijlvolle kleine stadstuin

vlonder maken

Tuin met vlonder terras

Tuin met vlonder terras

In Nederland liggen tuinen vaak aan het water. Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatie lijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service. ‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnen projecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.

De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen. De tuineigenaren van grote tuinen laten het onderhoud over aan een hoveniersbedrijf, omdat zij vooral willen genieten van hun tuin.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *