tuinen aan water

Tuinen aan water ontwerpen

Tuinen aan water met vlonder

Tuinen aan water ontwerpen met vlonder terras. Of bent u op zoek naar een stijlvol ontwerp voor stadstuin aan het water? Als tuinarchitect streef  ik er naar om elke tuin van een uniek karakter te voorzien. Alles heeft mijn aandacht tijdens het eerste gesprek met mijn opdrachtgevers. De wensen en eisen, de architectuur, de inrichting van de woning, noem maar op. Soms probeer ik in te spelen op trends, maar mijn tuinen moeten vooral een tijdloos karakter krijgen. Alles in samenspraak met mijn opdrachtgevers. De tuineigenaren van deze grote landschapstuin laten het onderhoud over aan een hoveneiersbedrijf omdat zij vooral willen genieten van hun tuin!

Wat wilt u straks zien, wat moet daardoor benadrukt worden en wat weggelaten worden. Zo ontstaat de eerste ruimtelijke indeling. Eigenlijk ben ik een vormgever van ruimte: hoe maak ik uitzichten die u als bewoner naar buiten lokken en hoe pas ik de beplanting in het tuinplan op zo’n manier toe dat er in alle seizoenen een harmonieus beeld ontstaat.

Voor meer informatie over tuinontwerpen of beplantingsplannen neem dan contact met ons op.

tuin met hoogteverschil

Stadstuin aan het water

Tuin met originele houten pergola

vlonder maken

Tuin aan het water met vlonder terras

Tuinen aan water

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatie lijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.

De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *