moderne tuinen ontwerpen in Utrecht

Moderne tuinen ontwerpen

Moderne tuinen ontwerpen in ’t Gooi. Als eerste een exclusieve tuin ontwerpen in Bilthoven. Een tuinontwerp voor villatuin. Daarnaast een klassiek herenhuis met moderne tuin en toch landelijk. Maar ook ontwerp voor strakke moderne stadstuin in Haarlem. Kortom, modern tuinen met een chique uitstraling. Verder is in elk ontwerp rekening gehouden met (natuurlijke) privacy. Een ontwerp voor een grote tuin, gemaakt met het doel om lang buiten te genieten. Zo is er achterin een villatuin een jacuzzi geplaatst op een grote vlonder van composiet planken. Maar zie ook de tuin met veranda op maat! Maar de belijning van de woning is ook terug te vinden in paden en plantvakken. De toepassing van planten, zoals siergrassen, vaste planten en solitaire heesters geven deze tuin een natuurlijke uitstraling.

Andere tuinontwerpen voor grote tuinen  en  kleine tuinen bekijken, neem daarna contact met ons op.

moderne tuinen ontwerpen in Amsterdam

Strakke villatuin ontwerpen

ontwerp grote tuin

Moderne tuin landelijk en klassiek

Luxe tuinen ontwerpen

Moderne tuin ontwerpen bij villa

moderne tuinen ontwerpen in Zeist

Tuinontwerp bij moderne villa

uinarchitect moderne tuinen

Strakke tuinen ontwerpen

familietuin ontwerpen

Grote moderne tuin ontwerpen

tuinontwerp met jacuzzi

Tuinontwerp met jacuzzi

zwemvijver ontwerpen

Ontwerp voor een natuurlijke zwemvijver

Moderne tuinen ontwerpen door tuinarchitect

Voortuin met privacy ontwerpen

Moderne tuinen ontwerpen in Amersfoort

Moderne tuinen ontwerpen door tuinarchitect

Moderne tuinen ontwerpen

Met mijn persoonlijke ontwerpen wil ik mijn opdrachtgevers blijven boeien, het hele jaar door. Sterker nog niet alleen gedurende de vier seizoenen, maar ook nog na drie of zelfs na 10 jaar. Daar moeten het ontwerp en de aanleg van de tuin volkomen op worden gebaseerd.

Van Utrecht tot Eindhoven. U kunt als opdrachtgever kiezen voor een totaalpakket van ontwerp tot en met beplantingsplan, inclusief of exclusief bestekmatige uitwerking voor de uitvoering. Wilt u het definitieve ontwerp in eigen beheer uitvoeren? De keuze is aan u!

Voor een kwalitatief gedegen ontwerp pakket vind ik het belangrijk goed te luisteren naar mijn opdrachtgevers. Ik draag oplossingen aan die aansluiten bij uw wensen en eisen. Vanaf het begin kan ik bij het project betrokken blijven en zo houd ik controle op het eindresultaat. Voor de uitvoering van uw tuin of inrichting van het groenproject ben ik voor u het aanspreekpunt.