Kleine binnentuin met hoge muren

Minimalistische patiotuin ontwerpen waardoor een exclusief tuinontwerp voor kleine tuin ontstaat. Stijltuinen ontwerpen met een luxe uitstraling. Kleine stijlvolle stadstuin ontwerpen is ten eerste ingericht met mooie materialen. Om die te verbinden met de natuur.  Zo ontstaat een eenvoudig ontwerp. Maar ook aantrekkelijk ontwerp voor binnentuin. Een tuin om beschut tegen de wind in de zon te zitten. Toch ademt in deze tuin elk detail luxe. Zo wordt een eenvoudig leven in de natuur stiekem heel comfortabel. Bovendien de ideale plek om je af te zonderen!

Heeft u interesse in een ontwerp voor uw tuin, neem dan contact met ons op.

Zicht op minimalistische patiotuin
Stijltuinen ontwerpen
Stijlvolle minimalistische patiotuin
Luxe binnentuin ontwerpen
Sfeervolle tuin met mooie materilene
Exclusieve tuinen ontwerpen

Waterelement in minimalistische patiotuin

Om sfeer en ruimte te winnen, is verder gekozen voor een langwerpig smal waterornament. Daardoor ontstaat een tijdloze tuin. Een tuin met een rustige uitstraling. Zo zijn er weinig materialen gebruikt. Al met al een fijne manier om zo met een beperkte ruimte om te gaan. Want alle onderdelen zijn samengebracht. Om er een geheel van te maken.

Zo kan de tuin makkelijk meebewegen met de seizoenen . Maar ook met de behoeften van de gebruikers. Een binnentuin die elke dag wordt benut. Zonder overbodige materialen. Een multifunctionele buitenruimte. Een buitenruimte waar u zich aan het eind van de dag kunt terugtrekken. Maar ook kunt opladen van het drukke stadse leven. Relaxruimte met minimalistische materialen.

Minimalistische beplanting in stadstuin

Ook van groot belang: het gebruik van natuurlijke materialen. Minimalistische materialen, zoals natuur keitjes. Verder eenzelfde soort meer stammen Acer. Deze beplanting brengt daarnaast rust en ontspanning in deze kleine tuin. Zo kijkt u vanuit de kamer door het grote raam uit op de binnenplaats. Zo wordt de natuur naar binnengehaald in Hotel Julien te Antwerpen.

‘Wij realiseren ook de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel. Met als resultaat groenprojecten met een luxe uitstraling.’ Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik. Alles in combinatie met vakmanschap. Over elk detail moet zijn nagedacht en alles moet perfect afgewerkt zijn’.