Tuinstoel om in te relaxen

Tuinstoel van hout. Opvouwbare stoel waar je in kunt ontspannen en genieten van een fraai zicht. De zithouding nodigt u als de gebruiker uit om naar achteren te leunen en te relaxen. Deze opklapbare stoel is mooi door zijn eenvoud: geïnspireerd op een slimme klassieke boerenconstructie en biedt een fijne zitplaats in het gras of voor de haard houtkachel. De veldstoel is opvouwbaar, waardoor je hem gemakkelijk kan meenemen naar een andere zonneplek in de tuin en opbergen.

Opvouwbare stoel 

Door de komst van allerlei technische vernuft, zoals  laptops en smartphones ontstaat steeds meer de behoefte aan authenticiteit. Anders gezegd: een fraai ontworpen stukje luxe om te kunnen genieten van eenvoud. Met je ‘blote poten ‘ in het gras of met laarzen voor een houtkachel zitten om te kunnen genieten van de Basics, van het minimale en op te kunnen gaan in de natuur. Monique en anders heeft een passie voor onderscheidende design buitenproducten waarover is nagedacht en die staan voor kwaliteit, comfort en avontuur!

Voor een offerte of aankoop van deze tuinstoel, neem dan contact met ons op

Genieten van de Basics
Leren lus om vacht vast te maken
opklapbare stoel
Tuinstoel om in te relaxen
Design houten tuinstoel kopen
opvouwbare tuinstoel
Opklapbare tuinstoel

Schapenvacht voor tuinstoel

Een zacht schapenvacht met een leren lus om de vacht aan de stoel vast te maken. Creëer eenvoudig uw eigen comfortabele zit plek. Met het gebruik van een schapenvacht wordt deze tuinstoel nog aangenamer door de zachte wol die als een soort isolerende laag fungeert. Deze schapenvachten zijn ook te bestellen via Monique en anders.

Natuurlijke veroudering van tuinstoel

Deze opklapbare stoel is gemaakt van: onbehandeld lariks uit Nederland, kunststof en verzinkt staal.  Het hout zal, net zoals iedere houtsoort, vergrijzen. Wanneer schoonmaakmiddelen worden gebruikt om deze opklapbare stoel schoon te maken, moeten deze middelen exclusief bestemd zijn voor Lariks. Deze manier voorkomt schade aan deze stoel. Met de jaren krijgt deze klassieke veldstoel  een mooie grijze kleur. Opvouwbare tuinstoel en als de stoel niet wordt gebruikt is deze eenvoudig op te bergen door de lus, hangend aan een haak of anders  staand en liggend . Advies luidt om deze opklapbare stoel te beschermen tegen winterse omstandigheden. Wordt deze opklapbare stoel niet gebruikt dan is het advies deze opklapbare tuinstoel in een zo droog mogelijke overdekte omgeving neer te zetten. Iedere houtsoort zal buiten namelijk eerder worden aangetast dan binnen.