Tuin met zwembad ontwerpen

Tuin met zwembad ontwerpen

Tuin met zwembad ontwerpen

Tuin met zwembad ontwerpen en aanleggen. Een grote tuin ontwerpen in Eindhoven met zwembad. Liever een tuin ontwerpen met jacuzzi, of een natuurlijke zwemvijver, zegt u het maar? In deze grote tuin heb ik twee hagen in verschillende hoogtes in het tuinontwerp opgenomen. Twee afzonderlijke stijlvolle tuinmuren van oude metselstenen versterken niet alleen de sfeer, maar geven deze aangename leefruimte ook extra privacy. Van plan om in uw mediterrane tuin een zwembad of spabad te ontwerpen in uw tuin. Maar u heeft zo uw twijfels: ‘water’ in de tuin , maar hoe zit het met mijn privacy?

Geïnteresseerd in een tuinontwerp met zwembad, neem dan contact met ons op.

Tuin met zwembad ontwerpen

Tuinontwerp met zwembad

aanleg van buitenzwembad

De mooiste buitenzwembaden

Tuin met zwembad ontwerpen

Tuin met zwembad aanleggen

zwemvijver ontwerpen

Ontwerp voor een natuurlijke zwemvijver

Tuin met zwembad ontwerpen

Twee tuinontwerpen met een zwembad in een geheel eigen stijl. In de villatuin heb ik als leidraad bij het ontwerpen van de voortuin de 3 bestaande monumentale bomen genomen. Deze heb ik in een aantal snoei – stappen weer nieuw leven in laten blazen en worden nu ’s avonds mooi uitgelicht.

U kunt als opdrachtgever kiezen voor een totaalpakket van ontwerp tot en met beplantingsplan, inclusief of exclusief bestek matige uitwerking voor de uitvoering. Wilt u het definitieve ontwerp in eigen beheer uitvoeren? De keuze is aan u!

Vanaf het begin kan ik bij het project betrokken blijven en zo houd ik controle op het eindresultaat. Voor de uitvoering van uw tuin of inrichting van het groenproject ben ik voor u het aanspreekpunt.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling. De opdrachtgevers waar Monique en anders en haar team graag voor werken zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.

In nauw overleg creëer ik uw groene buiten en die naadloos aansluit bij uw smaak!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *