tuin aan het water

Uniek tuinontwerp op eiland

Uniek tuinontwerp op eiland. Een tuin  aan het water ontwerpen voor een monumentale woonboerderij uit de 17e eeuw. De ligging van de tuin met uitzicht over water is niet alleen adembenemend. Een uniek tuinontwerp op eiland, maar ook de ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen. Kortom, een betoverende plek, met een prachtige overgang tussen de woning en de tuin.

Heeft u interesse in een ontwerp voor uw tuin, neem dan contact met ons op.

Tuin op een eiland

Tuin aan het water

Schaduw terras met bomen

Terras onder Dakplatanen

Steiger aan het water

Ontwerp steigers en vlonders

nieuwe steiger voor boot

Aanleg steiger voor boot

Borderrand van Cortenstaal

Kantopsluiting Cortenstaal

Rozenbogen en hekwerken

Maatwerk rozenboog

Nieuwe aanlegsteiger

Nieuwe aanlegsteiger voor de boot, beschoeiing en vlonder creëren bovendien een natuurlijke overgang tussen de tuin en het water. Allemaal gemaakt van houten planken die nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout. Dit alternatief voor houten vlonder biedt niet alleen een warme uitstraling, maar ook duurzaamheid en gemak. Het vergt namelijk weinig onderhoud en ontzorgt bovendien de opdrachtgevers.

Deze eilandtuin  is met zorg samengesteld, met een selectie van grote bomen, meer stammen heesters en planten die een volwassen uitstraling geven en naadloos aansluiten op het omliggende landschap. Zo ontstaat een magische sfeer, waarin je je kunt onderdompelen en kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Tuin aan het water

Tuin aan het water. Of je nu geniet van een kopje koffie in de ochtendzon of van een glas wijn bij zonsondergang, het water biedt een gevoel van sereniteit dat moeilijk te evenaren is.

De combinatie van de prachtige woonboerderij, de ligging van tuin aan het water maakt deze plek tot een uniek stukje geschiedenis op een bijzonder eiland. Het is een plek waar je naast de schoonheid van de natuur, ook  kunt genieten van de rust die het eiland te bieden heeft. Dus, stap binnen in deze tijdloze omgeving en laat je betoveren door de harmonie tussen mens en natuur.

‘Wij realiseren ook de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel. Met als resultaat groenprojecten met een luxe uitstraling.’ Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik. Alles in combinatie met vakmanschap. Over elk detail moet zijn nagedacht en alles moet perfect afgewerkt zijn’.