Monique van Tussenbroek runt sinds 1999 het tuinontwerpbureau Monique en anders. Gespecialiseerd in het ontwerpen van hele diverse groenprojecten voor buiten. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service. Op uw verzoek kunt  u een beroep doen op uitvoerende ervaren professionals.

‘De realisatie van de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote en kleine tuinen van balkon tot grote dakterrassen voor particulieren en bedrijven. Deze aanpak resulteert volgens Monique en anders in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.

Met tekeningen en Ipad weet Monique en anders het ontwerp voor de opdrachtgever te visualiseren. Na deze fase is het maken van een gespecificeerde begroting mogelijk door diverse uitvoerende partijen. Het schetsontwerp wordt uiteindelijk uitgewerkt tot een definitief ontwerp inclusief beplantingsplan en als u dat wenst , een voorstel van armaturen aangevuld met hoogwaardige exclusieve terracotta potten en origineel buitenmeubilair.

De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.

Exclusieve ontwerpen

‘Een ingewikkeld vraagstuk of een tekort aan ruimte daardoor word ik gepusht om creatief te zijn. Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit  vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap. Over elk detail moet zijn nagedacht en alles moet perfect afgewerkt zijn’.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met mij op!

Monique van Tussenbroek

  • visie op ontwerpen

Gegevens

Monique en anders

T: +31 621503519
M: info@moniqueenanders.nl