Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerpbureau Monique en anders. Samen met  ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor  buiten. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote en kleine tuinen tot dakterrassen voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.

Met tekeningen en Ipad weet Monique en anders het ontwerp voor de opdrachtgever te visualiseren. Na deze fase is het maken van een gespecificeerde begroting mogelijk. Het schetsontwerp wordt uiteindelijk uitgewerkt tot een definitief ontwerp inclusief beplantings- en verlichtingsplan en aangevuld met hoogwaardige exclusieve terracotta potten en origineel buitenmeubilair.

De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.

Exclusieve ontwerpen

‘Een ingewikkeld vraagstuk of een tekort aan ruimte daardoor word ik gepusht om creatief te zijn. Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit  vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap. Over elk detail moet zijn nagedacht en alles moet perfect afgewerkt zijn’.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met mij op!

Monique van Tussenbroek

  • visie op ontwerpen

Gegevens

Monique en anders

T: +31 621503519
M: info@moniqueenanders.nl