kleine tuin ontwerpen

Kleine tuin aan het water

Kleine tuin ontwerpen is een kwestie van slim indelen, goed materiaal en een uitgekiende beplanting, daar gaat het om. Een stadstuin ontwerpen met minimale, maar mooie unieke producten. Kleine stadstuin ontwerpen met zinken tuinbank inclusief plantenbak. Met alleen een verzameling mooie planten kan nog geen mooie patiotuin ontworpen worden. Van groot belang is de context: een tuin met een klein oppervlak vraagt om een andere aanpak dan een grote tuin. Een woning is ooit kant en klaar opgeleverd, een tuin heeft tijd nodig, maar wordt elk jaar mooier. Dat dan weer wel!

Bent u nieuwsgierig naar andere ontwerpen van kleine tuinen,  neem dan contact met ons op.

Kleine tuin aanleggen

Kleine tuin aanleggenIk probeer mijn opdrachtgevers te inspireren met iets dat ze nog niet gezien hebben. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van originele tijdloze elementen, mooie materialen en exclusieve handgemaakte bloempotten. Ook door het toepassen van beplanting die in de herfst en winter wat te bieden heeft, ontstaat een uniek tuinontwerp.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.De opdrachtgevers waar Monique en anders en haar team graag voor werken zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.

Voor een kwalitatief gedegen ontwerp pakket vind ik het heel belangrijk goed te luisteren naar mijn opdrachtgevers. Ik draag oplossingen aan die aansluiten bij uw wensen en eisen. Vanaf het begin kan ik bij het project betrokken blijven en zo houd ik controle op het eindresultaat. Voor de uitvoering van uw tuin of inrichting van het groenproject ben ik voor u het aanspreekpunt.

In nauw overleg creëer ik uw groene buiten en|of binnenruimte die naadloos aansluit bij uw smaak.