tuinrenovatie van stadstuin

Tuinrenovatie

Tuinrenovatie

Tuinrenovatie van exclusieve tuinen.  Het opknappen van een exclusieve stadstuin. Als tuinarchitect van exclusieve tuinontwerpen geef ik ruimte aan uw wensen. Wat wilt u als gebruiker van die nieuwe tuin. Tuinrenovatie is scherp kijken naar dat wat gedaan is in uw tuin.  Welke elementen in uw tuin zijn waardevol en moeten in de gerenoveerde tuin opnieuw een plek krijgen. Opruimen betekent dat er ruimte komt voor nieuwe onderdelen. Ik adviseer u bij die keuzes.  Waarom zou u uw tuin renoveren? Misschien omdat uw smaak door de jaren heen veranderd is. Of uw nieuwe gezinsleven vraagt om de nodige aanpassingen. Een nieuw ontwerp laat uw tuin met het gezin mee veranderen.

Een tuin update is dan op zijn plaats. Bij een tuinrenovatie krijgt u de mogelijkheid om de tuin volledig naar wens in te vullen, zodat het buitenleven weer aantrekkelijker voor u wordt.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk voor inspiratie naar onze tuinontwerpen en neem contact met ons op.

Tuinrenovatie

Uw tuin moet straks niet alleen tijdloos zijn, maar ook duurzaam en in harmonie met uw wensen en de natuurlijke omgeving. Wat uw tuin straks aantrekkelijk maakt, is dat u het in die tuin naar uw zin heeft. Het begrip ’thuis’ staat dan voor mij voor ontspanning en rust. Zorgeloos genieten, daar gaat het om!  Met een tuinrenovatie  is  een bepaald budget gemoeid en die investering moet zoveel mogelijk woongenot opleveren.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tot kleine tuinen en dakterrassen voor particulieren en bedrijven.’ Deze totaal aanpak van ontwerp tot aanleg ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.  Met ervaren professionals vormen wij  een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *