parktuin ontwerpen in Wassenaar

Landgoed ontwerpen

Landgoed ontwerpen

Landgoed ontwerpen in Gelderland voor familie en vrienden. Bijvoorbeeld een exclusief tuinontwerp voor grote landelijke tuin, om stil van te worden. Daarom een grote landelijke tuin ontwerpen, met een grote mate van natuurlijke privacy. Maar ook een tuinontwerp met een natuurlijke vijver en royale terrassen. Als een grote open plek in het bos, aan de buitengrenzen omsloten door hoge bomen en heesters.   Verder kun je overal zitten, relaxen en is er van alles te zien en te ervaren. Zodra je hier naar buiten loopt, maakt de drukte van alledag plaats voor stilte. Het uitzicht is oneindig: groene weilanden zo ver het oog reikt. Vanuit het landhuis kijk je zo het land in.  De tuin straalt een prettige rust uit die wordt gecreëerd door het uitzicht en de eenheid in mooie materialen.

Andere voorbeelden van grote tuinen bekijken?

Wilt u  een tuinontwerp voor uw grote tuin, neem dan contact met ons op.

Parktuin ontwerpen

Tuinontwerp voor landgoed

Landgoed ontwerpen

Grote landelijke tuin ontwerpen

Parktuin ontwerpen

Groot overdekt terras ontwerpen

Landgoed ontwerpen

De extra keuken op tuinniveau is dicht bij het zeer ruim overdekte terras met openhaard BBQ. De drie aan enkel geschoven lange tafels: een heerlijke plek om buiten te zitten en te genieten van een heerlijke lunch of diner. Voor een vakantiegevoel hoef je de eigen tuin niet uit! De hoge volwassen bomen en heesters geven privacy waardoor je hier heerlijk met familie en vrienden kan genieten van de stilte om je heen. Zo loop je via een pad van prachtige natuur bestrating naar de lager gelegen jeu de boules baan die begrensd wordt door een lage groenblijvende Prunus haag . Vandaar daalt de parktuin verder naar beneden dat naar een groen eiland te midden van een grote

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen  voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *