Tijdloze villatuin

Luxe villatuin ontwerpen

Tijdloze villatuin ontwerpen. Een strakke moderne tuin ontwerpen bij villa met karakter. Tuinarchitect van moderne tuinen, zoals dit stijlvol ontwerp voor villatuin met oog voor details. In deze eigentijdse tuin is de beplanting tot een minimum beperkt. Hierdoor komen de strakke lijnen van het ontwerp goed uit. Daarnaast zijn drie volwassen olijfbomen in het terras aangebracht. Dit als natuurlijke transparante afscheiding maar ook als verticale toevoeging aan de tuin. En dat alles in een beboste omgeving. Zoekt u een alternatief voor een Olijfboom in het Hollandse landschap, kies dan voor de sier(treur) peer.

Geïnteresseerd in andere exclusieve tuinen neem dan contact  met ons op

Tijdloze villatuin met grote Olijfbomen
Stijlvolle tuinen ontwerpen
Tijdloze villatuin met vlonder van composiet planken
Vlonder terras in moderne tuin
Tijdloze villatuin met moderne tuinkast
Ontwerp voor op maat gemaakte tuinkast
Tijdloze villatuin met gebakken klinkers
Mooie bestrating bij modern tuinontwerp
Tijdloze villatuin met natuurstenen terras
Groot terras van natuursteen
Grote strakke toegangspoort

Strakke tuinen ontwerpen

Het is in elke tuin belangrijk om gebruik te maken van het uitzicht, maar het is nog belangrijker om ervoor te zorgen dat het uitzicht vanuit de woning maximaal is. Bij het ontwerpen van deze nieuwe tijdloze villatuin ben ik daarom bewust bezig geweest met de zichtlijnen van ramen en deuren. En ook van de ramen op de eerste verdieping, zodat je de hele tuin kan overzien. In deze grote tuin zijn paden van verschillend materiaal met elkaar gecombineerd. Zo is er een pad door het gazon gemaakt van grote staptegels. Voor alle materialen geldt dat ze bij de rest van de tuin en de omgeving passen.

Tuinarchitect moderne tuinen

Kleine of grote groenprojecten, als tuinarchitect ga ik bij mijn keuze van materialen altijd voor kwaliteit. Mooie materialen en fraaie fraaie tuinproducten.  Zo moest deze tuin een onder andere een warme uitstraling krijgen. Naast structuur zorgen de gekozen planten voor een mooie mix. En dat alles in combinatie met een handgemaakte erfscheiding en tuinkast. Zo zorgt dit ontwerp voor vakantie in eigen tuin… dat is even ophouden met maar doorgaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *