Potten in terra kleur

Potten in terra kleur

Potten in terra kleur

Potten in terra kleur. Prachtig zijn bijvoorbeeld deze grote heesters in grote terracotta potten in terra kleur. Kleine stadstuin ontwerpen of een ontwerp voor entree appartement. Een echte tuinsfeer, als contrast voor het stedelijke beeld en de moderne architectuur van dit appartementen complex. Een kleine boom, maar ook deze grote meerstammige Esdoorn moeten in een pot met een doorsnee van tenminste 100cm. De handgemaakt pot op deze afbeelding, mooi gepositioneerd voor het entree van het appartement, is zelfs 120cm in doorsnee en 90cm hoog! Hierdoor wordt tegenover de koele, harde materialen meer ‘warmte’ gecreëerd. Zo vertelt elke pot een ander verhaal!

Bent u geïnteresseerd in mooie handgemaakte terracotta potten, neem dan contact met ons op.

Potten in terra kleur

Grote terracotta potten

Potten in terra kleur

Kleine boom in terracotta pot

Potten in terra kleur

Eeuwen geleden stonden al terracotta potten bij landhuizen, maar dan vooral in klassieke tuinen.  Deze potten zijn vorstbestendig en hoeft u ‘s winters dus niet te beschermen tegen de vorst. Het assortiment potten dat Monique en anders verkoopt verschillen in maat, vorm en kleur. De grootte van de pot bepaalt wat er in kan staan. In het grootste formaat kan een kleine boom of heester en in de kleinere maten kunnen vaste planten en éénjarige planten.

Balkon terras inrichten met terracotta bloempotten. Zo kan elk jaar een balkontuin er anders uitzien. Om te genieten van twee werelden: de levendigheid van de stad én de rust van een eigen groene oase, want dat is het fijne van potten: je hebt een mobiele tuin! Planten in potten drogen sneller uit in de volle zon. En hoe kleiner de pot des te sneller de verdamping. Een irrigatiesysteem kan dan goed van pas komen. Planten met de hand water geven kan een rustgevend moment zijn na de hectiek van de dag. Ook belangrijk is goede potgrond. Altijd goed om potgrond te vermengen met materiaal dat water absorbeert waardoor de grond minder snel uitdroogt. Naast water is voeding belangrijk voor potplanten. Varieer op een balkon verder met verschillende hoogtes en gebruik indien mogelijk de muren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *