exclusieve tuinen ontwerpen

Exclusieve tuinen ontwerpen

Exclusieve tuinen ontwerpen. Als eerste deze tuin met Dak platanen en zwembad. Daarnaast een exclusieve moderne tuin met jacuzzi. Verder een modern tuinontwerp bij een moderne villa. Maar ook een landelijke tuin ontwerpen  met fraaie beplanting.  Tuinarchitect van exclusieve tuinen:  aan de ene kant vriendelijk en uitnodigend. Aan de andere kant een sfeervol tuinontwerp met mooie planten. ‘Hoge’ elementen versterken niet alleen de sfeer in een tuin, maar geven ook extra privacy. Zo zijn om die reden 3 grote oude bomen in de villatuin gesnoeid en weer nieuw leven ingeblazen. Bovendien worden die ’s avonds mooi uitgelicht! Kortom, op maat gemaakte stijltuinen met een sfeervolle uitstraling. Meer tuinvoorbeelden zien van grote tuinen en kleine tuinen?

Geïnteresseerd in een tuinontwerp voor uw tuin? Neem dan contact met ons op.

mediterrane tuin

Exclusieve tuin ontwerpen met zwembad

tuin met zwembad

Tuin met zwembad ontwerpen

moderne tuinen ontwerpen

Modern tuinontwerp bij villa

Patiotuin ontwerpen

Kleine moderne stadstuin ontwerpen

grote tuin ontwerpen

Tuinaanleg van grote tuinen bij boerderijwoning

zwemvijver ontwerpen

Ontwerp voor een natuurlijke zwemvijver

Chique binnentuin

Moderne mediterrane tuin

parktuin ontwerpen

Villa tuinen ontwerpen

Klassieke tuin

Tuinontwerp voor klassieke tuin

tuinontwerp voor grote tuin

Modern landelijke tuin ontwerpen

familietuin ontwerpen

Tuinontwerp bij moderne villa

natuurvijver

Natuurlijke vijver ontwerpen

uinarchitect moderne tuinen

Strakke tuinen ontwerpen

Exclusieve tuinen ontwerpen

U kunt als opdrachtgever kiezen voor een totaalpakket van ontwerp tot en met beplantingsplan, inclusief of exclusief bestek matige uitwerking voor de uitvoering. Wilt u het definitieve ontwerp in eigen beheer uitvoeren? De keuze is aan u!

Vanaf het begin kan ik bij het project betrokken blijven en zo houd ik controle op het eindresultaat. Voor de uitvoering van uw tuin of inrichting van het groenproject ben ik voor u het aanspreekpunt.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.De opdrachtgevers waar Monique en anders en haar team graag voor werken zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.