exclusieve tuinen ontwerpen

Exclusieve tuinen ontwerpen

Exclusieve tuinen ontwerpen. Tuinarchitect van exclusieve tuinen. Daarnaast een exclusieve moderne tuin met jacuzzi. Verder een modern tuinontwerp bij een moderne villa. Maar ook een landelijke tuin ontwerpen  met fraaie beplanting. Aan de ene kant vriendelijk en uitnodigend. Aan de andere kant een sfeervol tuinontwerp met mooie planten. Als eerste deze tuin met Dak platanen en zwembad. ‘Hoge’ elementen versterken niet alleen de sfeer in een tuin, maar geven ook extra privacy. Zo zijn om die reden 3 grote oude bomen in de villatuin gesnoeid en weer nieuw leven ingeblazen. Bovendien worden die ’s avonds mooi uitgelicht! Kortom, op maat gemaakte stijltuinen met een sfeervolle uitstraling. Meer tuinvoorbeelden zien van grote tuinen en kleine tuinen?

Geïnteresseerd in een tuinontwerp voor uw tuin? Neem dan contact met ons op.

mediterrane tuin
Exclusieve tuin ontwerpen met zwembad
tuin met zwembad
Tuin met zwembad ontwerpen
moderne tuinen ontwerpen
Modern tuinontwerp bij villa
Patiotuin ontwerpen
Kleine moderne stadstuin ontwerpen
grote tuin ontwerpen
Tuinaanleg van grote tuinen bij boerderijwoning
zwemvijver ontwerpen
Ontwerp voor een natuurlijke zwemvijver
Chique binnentuin
Moderne mediterrane tuin
parktuin ontwerpen
Villa tuinen ontwerpen
Klassieke tuin
Tuinontwerp voor klassieke tuin
tuinontwerp voor grote tuin
Modern landelijke tuin ontwerpen
familietuin ontwerpen
Tuinontwerp bij moderne villa
natuurvijver
Natuurlijke vijver ontwerpen
uinarchitect moderne tuinen
Strakke tuinen ontwerpen

Exclusieve tuinen ontwerpen

U kunt als opdrachtgever kiezen voor een totaalpakket van ontwerp tot en met beplantingsplan, inclusief of exclusief bestek matige uitwerking voor de uitvoering. Wilt u het definitieve ontwerp in eigen beheer uitvoeren? De keuze is aan u!

Vanaf het begin kan ik bij het project betrokken blijven en zo houd ik controle op het eindresultaat. Voor de uitvoering van uw tuin of inrichting van het groenproject ben ik voor u het aanspreekpunt.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.De opdrachtgevers waar Monique en anders en haar team graag voor werken zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.