pizza bakken in houtkachel

Koken in de natuur

Pizza oven voor buiten

Koken met buitenoven en tuinkachel . Relaxen in de tuin: buiten koken uit de natuur met deze veelzijdige pizza oven. Buiten koken in de tuin: een pure beleving. Door het praktische met het aangename van een houtkachel te combineren. Een warmtebron, en om bijvoorbeeld lekker in de tuin een pizza te kunnen bakken. Zo staat deze pizzaoven voor in de tuin voor een manier van leven. Lekker samen buiten koken, een vuur stoken en genieten van de seizoenen. Koken op een tuinhaard. Alsof we terugkeren naar het maken van vuur en puur eten. Zo vraagt dit eenvoudig vormgegeven buiten kooktoestel improvisatievermogen van de gebruiker. Daarnaast geeft het ook een gevoel van samen met elkaar en de omgeving. Met de hand gemaakt van eerlijke en natuurlijke materialen. Monique en anders heeft een passie voor onderscheidende design buitenproducten waarover is nagedacht en die staan voor kwaliteit, comfort en avontuur!

Voor uitgebreide productinformatie bekijk onze online versie of neem contact met ons op!

Voor overige authentiek garden design 01authentiek garden design 02

Pizza bakken in houtkachel
Houtkachel met oven
Buiten koken met buitenoven van staal
Houtkachel voor buiten

Buiten koken uit de natuur

Elk design buitenproduct dat Monique en anders verkoopt stimuleert niet alleen een avontuurlijke levensstijl. Maar brengt u ook comfortabel dicht bij de natuur. Een oven waar je naast een pizza , ook aardappelen in kunt poffen, kip kunt grillen, maar ook groentes in kunt stoven. Een extra reden om in de tuin te blijven hangen. De basis van een goedwerkende buitenoven is een goed brandend vuur. Standaard ligt in een tuinkachel, naast een grillrooster, ook een vuurvaste steen die de warmte vasthoudt en gelijkmatig verspreidt. Daarnaast kunt u allerlei accessoires voor de buitenoven kopen. Om ermee te kunnen werken, moet u ieder stuk gereedschap leren kennen. Bij deze oven zie je wat je krijgt… het is heel direct koken. Een oven met pit!

Gemaakt van Corten staal , dat geoxideerd is en daardoor roestig van kleur is. Dit beschermt het staal tegen verdere verwering. Daardoor hoeft deze oven niet te worden behandeld. Iedere tuinkachel krijgt een uniek roestpatroon en kan daardoor onderling verschillen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *