Vlonder met halfronde terracotta pot

Vrijstaande stadstuin

Ideale vrijstaande stadstuin

Vrijstaande stadstuin ontwerpen met mooie tuinverlichting in Driebergen profiteert van een gevoel van openheid. Stijlvol modern tuinontwerp voor stadstuin. Zo is in deze sfeervolle kindvriendelijke familietuin daarnaast gespeeld met vorm, textuur uit onze collectie handgemaakte terracotta potten. Terracotta potten voor vrijstaande stadstuin. Mooi van vorm en die zorgen voor stijl, vorm en hoogte in deze verder ongecompliceerde tuin. Daarnaast  is deze exclusieve tuin voorzien  van mooie verlichting die voor een warme gloed zorgt en het mogelijk maakt om op een donkere plaats te koken.

Voor een renovatie of geheel nieuw ontwerp voor uw stadstuin, neem dan contact met ons op.

Fraai entree tot stadstuin
Vlonder over gehele breedte van de tuin
Bomen uitlichten met spots
Vrijstaande stadstuin met grote terracotta potten
Grote terracotta pot met textuur
Vrijstaande stadstuin met grote haardhouten wand
Uitlichten van grote haardhout wand

Tuin met vlonder terras

Een vlonder over de hele breedte van de tuin en een wand van haardhout  als natuurlijke afscheiding . Als  we vanuit de woning de tuin inkijken, nodigt  de tuin ons uit. Al is het maar om ’s morgens  vroeg met een kop koffie in de hand van de eerste zonnestralen te genieten. Of om  ’s avonds na het werk een balletje te trappen met de kinderen.

Familietuin ontwerpen

Maar wat is een familie? In  de eerste plaats kan ik niet bepalen wat familie is. Maar het stelt wel bepaalde eisen aan een tuin. Bij het maken van een tuinontwerp moet ik samen met de opdrachtgevers bedenken waarvoor de tuin gebruikt gaat worden. Zo wilden de opdrachtgevers van deze tuin graag met het gezin en vrienden in hun tuin vertoeven. Verder wil ik benadrukken dat deze tuin geen kindertuin is . Met andere woorden: een tuin die zowel bij volwassenen als kinderen in de smaakt valt.

Onderhoudsvriendelijke stadstuinen

Buiten koken in de tuin. Het ontwerp is een afspiegeling van wat er in huis al gebeurt, waar leefruimten een meer open karakter hebben gekregen.  Bij het ontwerpen van deze tuin is daarom rekening gehouden met de diverse behoeften van de gebruikers rekening gehouden.  Zo moest de tuin onderhoudsvriendelijk zijn. Daarnaast zijn de barbecue en twee eetgedeeltes gescheiden. In deze grote strakke tuin is voldoende ruimte om deze apart te houden . Een speciale eetplaats die een eindje weg is van de kookplaats. Beide gesitueerd op een verhoogde vlonder over de gehele breedte van de tuin.  Het tweede eetgedeelte dicht bij de keuken van de woning. Een tapijt van gras als ideaal speeloppervlak scheidt deze twee ruimtes.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *