Zachte natuurlijke schapenvachten

Natuurlijke schapenvachten

Schapenvachten in natuurlijke tinten

Natuurlijke schapenvachten in natuurlijke tinten. Mooie grote schapenvachten, zoals deze gekleurde vachten voor buiten op uw terras voor een nog aangenamer zit. Duurzame schapenvachten brengen u met de houten veldstoel nog dichter bij de natuur. Zo gebeurt elke handeling met respect voor materiaal en milieu. Zowel voor het wassen, bleken en looien van de vachten. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke middelen. Hierdoor blijft het leer voller, zachter en dikker. Ook voor het verven worden natuurlijke kleurstoffen gebruikt. Het controleren, snijden en na kammen van de vachten gebeurt met de hand. Het overgrote deel van de door ons verkochte  vachten zijn van het Nederlandse Texels schapenvacht. Maar wij kunnen daarnaast ook andere rassen aanbieden, zoals het zwarte IJslandse schapenvacht.

Geïnteresseerd in onze schapenvachten of overige design buitenproducten, neem dan contact met ons op.

Natuurlijke schapenvachten in natuurlijke tinten
Schapenvachten in natuurlijke tinten
Duurzame natuurlijke schapenvachten
Duurzame schapenvachten
Gekleurde schapenvachten
Stijlvolle schapenvachten

Stijlvolle schapenvachten

Deze schapenvachten zijn extra stevig en warm. De vachten zijn gemaakt van topkwaliteit en zijn heerlijk zacht. Schapenvachten zijn natuurproducten en daarom bestaan er geen standaard maten. Toch is er geprobeerd een onderverdeling te maken in de verschillende maten. Mocht u interesse hebben in bijvoorbeeld afwijkende maten, neem dan contact met ons op. Zo kunnen er ook schapenvachten aan elkaar genaaid worden tot een prachtig (binnen) vloerkleed.

Duurzame schapenvachten

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Ruw geschoren zachte schapenvachten, binnen voor over een stoel of bank en zomers voor buiten over de tuinbank. Makkelijk, want zo heeft u  geen opbergruimte meer nodig . Als het avond wordt, legt u de kleden gewoon weer over uw bank in huis. Duurzame schapenvachten, omdat hiervoor geen dieren gekocht en geslacht worden. De huiden en vachten die wij verkopen, kunt u zien als een afvalproduct van de vleesindustrie. Met respect hergebruiken wij dus dit natuurproduct.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *