Originele tuinverlichting stadstuin

Mooie tuinverlichting onmisbaar

Originele tuinverlichting onmisbaar in stadstuin. Deze multifunctionele looplamp is niet alleen mooi vormgegeven. Maar ook efficiënt bij het eten buiten en bovendien milieu vriendelijk . Verlichting in patio tuin is onmisbaar. Zo past deze sfeervolle buitenlamp zich aan bij uw behoefte en situatie. In de eerste plaats creëert de tuinverlichting sfeer in de tuin. Daarnaast is de looplamp te gebruiken als zaklamp en werklicht. Het enige wat gedaan hoeft te worden is de lamp uit de doos te halen en op zijn plaats te zetten. In deze stadstuin zorgt bescheiden verlichting niet alleen voor een aangename warme sfeer maar ook waar u na de schemering van kunt genieten. Deze looplantaarn is via Monique en anders te koop met of zonder haak. Monique en anders heeft een passie voor onderscheidende design buitenproducten waarover is nagedacht en die staan voor kwaliteit, comfort en avontuur!

Wilt u optimaal omgaan met tuinverlichting, laat u door ons adviseren en neem contact met ons op!

originele tuinverlichting in stadstuin
Looplantaarn in stadstuin
Originele sfeerverlichting in stadstuin
Sfeerverlichting patiotuin
design buitenverlichting
Sfeerlicht voor in de tuin
Looplamp ook binnen te gebruiken
Originele buitenlamp

Originele tuinverlichting

In deze omsloten binnentuin is de ruimte beperkt en daarom moet de tuinverlichting ook eenvoudig blijven en passen bij de omgeving. Zo heeft deze buitenverlichting meerdere functies in zich. Van looplantaarn, hanglamp tot sfeerverlichting. Dit binnen – en buitenlicht zorgt dan voor een ontspannen – en romantische sfeer. De essentie van tuinverlichting is het juiste evenwicht te vinden tussen praktisch en magisch.. Het moet mogelijk zijn om de weg te vinden in een donkere tuin.

Sfeervolle design tuinverlichting

Looplantaarn met of zonder haak. In deze binnentuin kan deze lantaarn aan een speciaal ontworpen haak aan de hoge muren gehangen worden. Naast de micro-USB- is er ook een accu-indicator lampje aansluiting. Een volledig opgeladen accu kan energie leveren bij lage intensiteit voor ± tien uur en bij de hoogste intensiteit ± 150 uur. Laat de avonden nog wat langer duren met deze unieke looplantaarn. Door de lage en zachte verlichting ontstaat een rustgevende , relaxte omgeving. Bovendien kan deze looplantaarn op elke plaats in de tuin gebruikt worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *