terrastrends

Terrastrends

Terrasideeën voor de tuin

Terrastrends en voorbeelden. Als u toch eens 3 terrassen zou hebben dan hoefde u niet te kiezen uit onze collectie tuinmeubels! Zo zijn de nieuwste buitenmeubels allemaal even mooi. Stijlvol uw terras inrichten met meubels in verschillende maten, vormen en materiaal. Een lounge stoel voor binnentuin of tuinstoel voor uw balkon. Of gaat u bijvoorbeeld liever voor een handgemaakte loungebank met tuinkussens voor uw stadstuin. Relaxen doet u natuurlijk op uw eigen manier. Ons design tuinmeubilair is niet alleen privé geschikt voor grote en  kleine tuinen. Maar ook als horeca meubilair. Niet alleen zorgen ze voor een stijlvolle uitstraling. Maar ze zijn bovendien comfortabel en fraai uitgevoerd. Standaard verkrijgbaar in fris wit en gemaakt van een ijzersterk kunststof, aluminium in verschillende kleuren of hout. Hoe heerlijk is dat uw dag beginnen aan tafel met een cappuccino of afsluiten met een goed glas wijn.

Geïnteresseerd in onze producten of terras advies, neem dan contact met ons op.

terrastrends

Kunststof lounge tuinmeubels

Cottage tuin

Tuinmeubels voor Engelse cottage tuin

tuintrends

Luxe zwarte tuinmeubels

stadstuinen ontwerpen in Amsterdam

Tuinbank voor moderne stadstuin

terrastrends

Gekleurde tuinmeubels

grote tuin ontwerpen

Tuinmeubels in landelijke stijl

Terrastrends en meubels

Zo is de afgebeelde zwarte tuinstoel geïnspireerd op de natuur. Gemaakt van gepoedercoat aluminium en daardoor onderhoudsvrij en bovendien stapelbaar. Deze stoelcollectie is op aanvraag in meerdere kleuren te koop via Monique en anders . Ook te verkrijgen als armstoel en op verzoek te bestellen voor binnen gebruik. Of kiest u liever uit een schat aan kleuren. Stapelbaar, onderhoudsvriendelijk bovendien gemaakt van hoogwaardig gepoeder coat staal en aluminium. Dat maakt deze tuinstoelen, bijzettafel en loungestoelen ongevoelig voor alle weersomstandigheden. Deze buitenmeubels kunt u dus gerust het hele jaar buiten laten staan, ideaal als er plotseling een zonnetje doorbreekt. Alle tuinmeubels zijn met de hand vervaardigd. Bij alle getoonde tuinstoelen zijn bijbehorende kussens te bestellen.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *