Picknicktafel maar dan anders

Multifunctionele tafel

Picknicktafel: werken achter uw laptop, eten en relaxen aan dezelfde tafel. Deze tafel, bank is tot één tuinmeubel gecombineerd. Geïnspireerd op het klassieke model van de picknicktafel, maar dan met meer functies!  Multifunctionele tafel met comfortabele zit, omdat een zijde van het tafelblad iets gebogen is. Zit u met uw rug naar de tafel  dan zorgt de gebogen plank voor een aangename rugleuning. Niet alleen licht in gewicht ( 2 persoon tafel 25 kg / 4 persoon tafel 40 kg) , maar het holle stalen frame is eerst gegalvaniseerd en daarna gepoedercoat, waardoor dit tuinmeubel weerbestendig is. De tuintafel annex bank is verkrijgbaar is twee verschillende prijsklassen, formaat en houtsoorten: beide uitermate geschikt voor binnen – en buitengebruik. Een behandeling met een goede houtolie verlengt daarnaast de levensduur. Monique en anders heeft een passie voor onderscheidende design buitenproducten waarover is nagedacht en die staan voor kwaliteit, comfort en avontuur!

Voor een offerte of aankoop van deze bank en picknicktafel ineen, neem dan contact met ons op

Moderne picknicktafel met aangename zit
Lezen, eten en relaxen aan dezelfde tafel
Wollen schapenvacht voor aangename zit
Picknicktafel gemaakt van duurzaam hout
Picknicktafel gemaakt van duurzaam hout
Tuinbank met zijde van het tafelblad iets gebogen

Picknicktafel met schapenvacht

Een ‘halve’ picknicktafel voor binnen – en buiten. Een tafel die zeer weinig ruimte in beslag neemt. Uitermate geschikt dus voor een klein balkon, patio tuin of u plaatst dit meubel tegen de muur. En heeft u meer ruimte tot uw beschikking, dan kunt u gemakkelijk meerdere tafels combineren of stoelen plaatsen aan de andere kant van de tafel. Met een zacht schapenvacht creëert u eenvoudig uw eigen comfortabele werk – en zit plek. Met het gebruik van een schapenvacht wordt deze tuinbank nog aangenamer door de zachte wol die als een soort isolerende laag fungeert. Deze schapenvachten zijn ook te bestellen via Monique en anders.

Als tuinarchitect ga ik voor kwaliteit; een goed tuinontwerp begint simpelweg met luisteren, kijken en mooie details. Het tuinontwerp en de inrichting moeten passen bij uw woning, maar ook bij u! Wat wilt u straks zien, wat moet daardoor benadrukt worden en wat weggelaten worden. Zo ontstaat de eerste ruimtelijke indeling op zo’n manier dat er een harmonieus beeld ontstaat.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen voor particulieren en bedrijven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *