tuinkussens op maat

Tuinkussens op maat

Tuinkussens op maat gemaakt volgens uw wensen. Relaxen in uw stadstuin op een gestuukte bank met kussens voor buiten, maar ook relaxen op uw dakterras doet u op z’n best op onze altijd buiten kussens: zo voorkomt u het heen het weer zeulen met uw kussens voor buiten. Met deze buitenkussens op maat vult u de sfeer op uw terras mooi aan. Bij Monique en anders kunt u uw eigen tuinkussens ontwerpen, maar wij adviseren u graag bij het samenstellen. Kussens voor tuinbank in praktisch elke gewenste vorm en afmeting! U kunt kiezen uit diverse stoffen, soorten kussens, kleuren en motieven. Voor – en achterkant met een ander motief. Kan ook! Buitenkussens gemaakt van kwaliteitsstof, geschikt voor buiten.

Wilt een persoonlijk advies of heeft u vragen over onze werkwijze, neem dan contact met ons op.

buitenkussens

Buitenkussens voor elk weertype

tuinkussens

Tuinkussens op maat

tuinkussens

Buitenkussens voor tuinbank

Tuinkussens op maat

Wij geven advies op afstand via e-mails of wij een afspraak op locatie, de keuze is aan u. Tuinkussens op maat met als startpunt een vragenlijst. Monique en anders denkt in deze fase al graag mee met uw wensen. Met de door u opgegeven specificaties starten wij vervolgens samen met u met het ontwerpen van uw tuinkussens. Of het nu gaat om de aankleding van een complete tuin set. Of om losse kussens voor op uw loungebank. Bovendien kiezen wij voor onze buitenkussens uitsluitend voor topkwaliteit in materialen en afwerking. In Nederlands gemaakt dus ook nog eens lekker snel in huis!

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service. De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.