citrusvruchten

Luxe terrasoverkapping ontwerpen in stadstuin. Exclusief ontwerp houten terrasoverkapping in Laren. Tuinarchitect van moderne tuinen, zoals dit ontwerp voor stijlvolle stadstuin. Modern overdekt loungeterras ontwerpen als bijzonder element in uw tuin. Ontwerp pergola van robuust ruw houten palen en planken aan de zijkant van de tuin. Verder de smalle houten latten wand als een ontwerp voor pergola. Waardoor beide elementen je het gevoel geven binnen te zitten, terwijl je buiten zit. Dat bijzondere buitengevoel maakt deze plek tot favoriet van de bewoners. Zo kijk je vanuit dit grote terras direct uit op verschillende kanten van de tuin. Daarnaast lopen de ruimtes in elkaar over. Overdekt terras ontwerpen en terras inrichten: elk met een eigen functie.

Nieuwsgierig naar andere tuinen met overdekte terrassen of andere bijzondere stadstuinen bekijken, neem dan contact met ons op.

Luxe terrasoverkapping
Grote luxe tuin met groot terras
Luxe terrasoverkapping
Groene stadstuin ontwerpen
Uniek overdekt terras ontwerpen
Royale stadstuin ontwerpen
Luxe toegangspoort voor overdekt terras ontwerpen
Overdekt terras ontwerpen
Luxe stadstuin met ruim loungeterras
Ruim loungeterras ontwerpen

Stadstuin met luxe terrasoverkapping

Een deel van een tweede tuinterras is goed afgeschermd door de pergola. Een ideale plek om buiten te eten. De pergola zorgt daarnaast voor het subtiele natuurlijke licht op het terras. Waardoor deze zit plek vanaf de openbare weg nauwelijks zichtbaar is. En dat was ook precies de bedoeling. Want zo behoud je privacy. Opvallend zijn verder de fraaie terracotta potten met mooie beplanting . Over elk element is nagedacht, waardoor de gehele tuin een harmonieus geheel is geworden. Ook over het ontwerp voor moderne stalen toegangspoort. Alles in lijn met de rest van het tuinontwerp. Binnen en buiten gaan bijna naadloos in elkaar over. Het totaal plaatje klopt.

Ontwerp stijlvolle pergola

Een tuin met eenvoudig en helder vormgegeven ruimtes. Zo heeft deze tuin een frisse renovatie ondergaan De tuin is groot genoeg voor verschillende zithoekjes en een ruim grasveld. In dit tuinontwerp laat ik natuurlijke materialen samengaan met moderne vormen. Eenheid in materiaal en vorm is dan ook een belangrijk thema voor dit tuinontwerp. Daarom is gekozen voor een natuurlijk kleurpalet om rust en  warmte te creëren in het ontwerp. De natuurlijke materialen in dit tuinontwerp, zoals hout, worden door verwering alsmaar mooier. Een pergola als stijlvolle overkapping voor uw terras.