Tuin met veranda ontwerpen

Veranda of terrasoverkapping

Tuin met veranda ontwerpen als verlengstuk van uw tuin. Van schets tot realisatie veranda, omdat u lekker lang buiten wilt genieten? Een tuin met terrasoverkapping laten maken om zodoende het buitenseizoen te verlengen. Houdt u bijvoorbeeld van koken dan kan er in het ontwerp een kookplek worden gecreëerd. Of gaat u liever voor een houtkachel of een terrasverwarming om in de winter buiten te kunnen zitten? Het ontwerp moet in ieder geval voor zich spreken en met de jaren mooier worden.

Onze opdrachtgevers willen vaak vanuit de veranda de verbinding met de tuin hebben. Maar voor welk materiaal gaat u? Kiest u voor hout, staal of glas? Maar hoe vergrijst hout? En wat zijn de verschillen tussen bijvoorbeeld Eiken of Douglashout? En wat doet oud hout eigenlijk met de sfeer.

Cottage tuin met veranda

Tuin met veranda. Zo creëeren wij voor u niet alleen meer comfort. Maar passen de stijl van veranda of overkapping ook aan bij uw bestaande woning. Om van het prille voorjaar tot de herfst lekker beschut buiten te zitten. Bovendien biedt zo’n overdekt terras schaduw op een hete zomerdag! Schuif maar aan, ruimte genoeg voor een buitenkeuken en open haard. Welk type tuinkamer sluit het best aan bij jullie wensen?

landschapstuin ontwerpen
Tuin met veranda ontwerpen

tuinontwerp voor grote tuin
Cottage tuin met veranda
Parktuin ontwerpen
Overdekt terras ontwerpen
familietuin met zwembad ontwerpen
Relaxtuin met zwembad en buitenhaard
bostuin ontwerpen
Sfeervolle overkapping met lichtstraten
vlonderterras
Stijlvolle tuin met terrasoverkapping

Overdekt terras ontwerpen

Een overkapping met lichtstraat is de ultieme oplossing om maximaal daglicht in huis te behouden. Ook in lichtstraten heb je prachtige stijlvolle oplossingen. Sfeervolle veranda’s en overkappingen, gemaakt door een vakman. Maatwerk kan niet zonder goed advies. Samen spreken we uw wensen door. Hoe wilt u de terrasoverkapping gebruiken en welke stijl past het beste bij uw woning?

Kleine of grote groenprojecten, als tuinarchitect ga ik bij mijn keuze van materialen altijd voor kwaliteit. Mooie materialen en fraaie fraaie tuinproducten.  Zo moest deze tuin een warme uitstraling krijgen. Naast structuur zorgen de gekozen planten voor een mooie mix van bloei – en bladaccenten, ondanks het beperkte oppervlakte. En dat alles in combinatie met de handgemaakte houten zitbanken ( waarvan één met praktische berging) en mooie buitenkussens. Zo zorgt dit ontwerp voor vakantie in eigen tuin… dat is even ophouden met maar doorgaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *