moderne tuinen ontwerpen in Utrecht

Tuinarchitect van moderne tuinen

Tuinarchitect van moderne tuinen oftewel stijlvolle stadstuin ontwerpen. Een sfeervolle kleine tuin ontwerpen in de stad of een moderne Patiotuin ontwerpen in Den Haag vereisen creativiteit, maar het zal u verbazen wat er mogelijk is. Zoals dit inspirerend tuinontwerp voor kleine stadstuin met rust in de beplanting. Hier zijn halfronde potten gecombineerd met gekleurde strakke plantenbakken. Een kleine tuin ontwerpen vereist creativiteit, maar het zal u verbazen wat er allemaal mogelijk is. In de potten staan vaste planten die rijk bloeien en siergrassen die geen speciale zorg nodig hebben. Ontdek andere ontwerpen van kleine tuinen.

Wilt u een afspraak maken voor een tuinontwerp of beplantingsplan neem dan contact met ons op.

tuinarchitect van moderne tuinen in Den Haag

Tuinarchitect van moderne stadstuin

Tuinarchitect van moderne tuinen in Bilthoven

Grote moderne tuinen ontwerpen

Tuinarchitect van moderne tuinen in Amsterdam

Stijlvolle stadstuin ontwerpen

Tuinarchitect van moderne tuinen met vijver

Tuinarchitect van moderne tuinen

Tuinarchitect van moderne tuinen

Een logische en heldere stijl dat is wat mij als ontwerper inspireert. Bovendien vind ik dat elk tuinontwerp tijdloos moet zijn: in harmonie met de omgeving, het huis, goed van maat en verhoudingen een ontwerp waarbij alle verschillende onderdelen een logische plek hebben gekregen. Landschapsarchitectuur: een goedontwerp begint bij simpel weg met ‘kijken’, maar het belangrijkste is als mijn opdrachtgevers zich thuisvoelen in hun ‘nieuwe’ tuin.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling. De opdrachtgevers waar Monique en anders en haar team graag voor werken zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.

Vanaf het begin kan ik bij het project betrokken blijven en zo houd ik controle op het eindresultaat. Voor de uitvoering van uw tuin of inrichting van het groenproject ben ik voor u het aanspreekpunt.