stadstuinen ontwerpen in Amsterdam

Bijzondere stadstuin ontwerpen

Bijzondere stadstuin ontwerpen in Rotterdam, zoals deze kleine tuinen. Maar ook een moderne patiotuin ontwerpen in Haarlem. Bijvoorbeeld dit exclusieve tuinontwerp voor stadstuin met houten loungebank. Allereerst een tuinontwerp voor kleine binnentuin met mooie beplanting. Verder een stadstuin in Utrecht met een handgemaakte zitstenen van terracotta.  Een stenen poef op een plek in de zon. In verschillende maten en natuurlijke kleuren te koop via Monique en anders.

Daarnaast een met kleine tuin met flagstones en een gestuukte hoekbank met kussens voor buiten. Tot slot mooie zwarte tuinmeubels om een fijne sfeer op het terras te creëren. Uiteindelijk vriendelijk en uitnodigend! Zo moesten deze tuinen worden. Stijlvolle tuinen met een ontspannen sfeer. Ontdek andere voorbeelden van kleine tuinen !

Bent u geïnteresseerd in een tuinontwerp voor een stadstuin, neem dan contact met ons op.

Bijzondere stadstuin ontwerpen met veel bloemen
Tuinontwerp voor lange en smalle stadstuin
Bijzondere stadstuinen ontwerpen en aanleggen
Tuin aanleggen in de stad
houten tuinbank
Luxe tuinbank in moderne stadstuin
stadstuinen ontwerpen en inrichten
Exclusieve kleine tuin in Amsterdam ontwerpen
vijver ontwerpen
Vijver ontwerpen in stadstuin
Stadstuinen ontwerpen
Stadstuin met houten loungebank
Tuinontwerp met veel bloemen
Bijzondere stadstuin ontwerpen in Utrecht
Kleine voortuin met pergola
stadstuin met hoogteverschil
Tuinen met hoogteverschil

Stijlvolle stadstuinen

Een kleine stadstuin die mooi moet aansluiten op uw woning. Stadstuin met vijver ontwerpen. Terwijl de stadstuin met luxe loungebank  het gevoel van ‘buiten zijn’ versterkt. In overleg met de opdrachtgevers worden de bestaande schutting of pergola in een passende kleur geschilderd.  Vergelijk hiermee de tuin met geurige bloemen en planten. Waardoor vogels en vlinders worden aangetrokken. Beplanting die licht en transparant blijven, zodat de ruimte niet wordt afgesloten. De tuin als plek om even los te komen van de hectiek van de dag. Maar altijd met een link naar de natuur. Omringd door een kleine meerstemmige heester en groenblijvende varens kun je jezelf weer terugvinden.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen voor particulieren en bedrijven. Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap.’