boerderijtuin ontwerpen

Moderne boerderijtuin

Boerderijtuin ontwerpen rondom nieuwe boerderij woning. Anders gezegd een grote tuin ontwerpen in landelijke omgeving. Landelijke tuin ontwerpen, zoals dit ontwerp tuin bij  boerderij in landelijke stijl. Tuinontwerp boerderijtuin in landelijke stijl dat bij ‘vroeger’ hoorde. In de oude situatie stond het weiland tot aan de voordeur. Karakteristiek voor een gebied van boeren, dat wel. Maar dit perceel lag er in de oude situatie  verloren en verwaarloosd bij. Kortom een ontwerp voor een boerderijtuin maar dan met alle moderne gemakken van nu. Dat betekende verschillende terrassen, een jacuzzi , maar ook veel speelruimte voor de kinderen. Zo heb ik een ‘langzame’ overgang gecreëerd. Van een ‘moderne’ boerderijtuin naar het omringende ‘natuurlijke landschap’.

Geïnteresseerd in andere ontwerpen van grote tuinen. Of wilt u direct een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

boerderijtuin ontwerpen

Boerderijtuin in landelijke stijl in Montfoort

boerderijtuin ontwerpen

Landelijk tuinontwerp bij boerderij

boerderijtuin ontwerpen

Tuin met veranda ontwerpen

Boerderijtuin ontwerpen

Geen dichte hekwerken of schuttingen, maar alles ‘open’. Het unieke uitzicht moest behouden blijven. Uiteindelijk valt deze grote familietuin op door haar eenvoud en mooie verbinding met het omringende landschap.
In elk tuinontwerp moet ik als tuinarchitect gefocust zijn op het visuele aspect, maar ook de wensen van de opdrachtgever verwerken in het ontwerp. Zo was het een uitdrukkelijke wens dat de tuin ook ‘kindvriendelijk’ moest zijn. Het resultaat is uiteindelijk een rustige tuin geworden. Die aan de ene kant volop speelruimte biedt maar ook in harmonie is met het landschap.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerpbureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.