Tuinontwerp bij voormalige kerk

Passend tuinontwerp moderne tuin

Moderne tuin aan het water

Moderne tuin bij een monumentaal woonhuis. Exclusieve tuin ontwerpen als een privé oase aan het water. Villatuin met zwembad ontwerpen. Het ontwerp combineert het beste van twee werelden: een boeiende geschiedenis en een evenwichtig en exclusief ontwerp. Een bijzondere kavel ontwerpen. De tuin hoort namelijk bij een monumentaal woonhuis, een voormalige kerk. De kerk onderging niet alleen een bijzonder grote verbouwing. Maar vanzelfsprekend hoorde daarbij ook een nieuw ontwerp voor de tuin.

Moderne tuin aan het water
Originele pergola ontwerpen
Tuinontwerp moderne tuin
Grote tuin aan het water ontwerpen
waterelement van beton
Waterornament in tuin
Vlonder met trap
Villatuin aan het water

Wellness in grote tuin

Centraal stonden hier: genieten, wellness en uitzicht. Met de bedoeling moderne en landelijke elementen te combineren. Zo ziet u hier een luxe tuin, met verschillende zitplekken. Met als hoogtepunt, een prachtig uitzicht over de Oude Rijn. Kortom in alle jaargetijden is dit een echte vakantieplek! Een tuin met luxe comfort en privacy gaan hier hand in hand met esthetiek en pragmatisme.

Enthousiast en geïnteresseerd in een tuinontwerp op maat, neem dan contact met ons!

Zo zijn de ruime terrassen uitgevoerd in diverse hoogwaardige materialen en mooie verlichting. Elk met een eigen uitstraling en passend bij de sfeer van de nieuwe woning. Hetzelfde geldt voor de blikvanger, centraal ingetekend in de achtertuin. Een fraaie en originele houten pergola, evenwijdig aan het water.

Tuin aan het water

Een overdekt poolhouse wordt de plek om binnen te genieten van het zicht over het water buiten. Via een fraai tegel pad van 90 x 90 tegels loop je straks via een ‘trap’ naar het lager gelegen gedeelte, een ruim houten vlonder terras.  Daar is een fraai tuinhuis voorzien van alle comfort, inclusief een keuken. Ook vanuit deze plek is rekening gehouden met een mooi zicht op de rivier .

Moderne en strakke materialen, terwijl de beplanting straks het geheel verzacht. Zo vormt het groen gracieus de overgang tussen oud en nieuw. Is de tuin straks eenmaal aangeplant dan kloppen alle tuingedeeltes helemaal. Zowel overdag als ’s avonds.

De uitvoering van deze tuin bij deze voormalige kerk wordt in een nieuw nieuwsitem vervolgd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *