Kleine fruitbomen voor de tuin

Kleine fruitboom

Fruitboom voor patiotuin

Kleine fruitboom voor tuin. Oftewel patio bomen kopen. Ook fraai om deze kleine bloesemboom voor stadstuin te planten als originele kleine haag van fruit:  hagen soorten. Daarnaast ook leuk: de grijs bladige sierpeer kleine boom voor stadstuin . In iedere tuin past een boom. Dat geldt ook voor kleine tuinen. Natuurlijk geen eik, esdoorn of rode beuk, dat spreekt voor zich. Maar er blijven genoeg  bomen over waaruit u kunt kiezen! U kunt natuurlijk ook gaan voor een sierappel in pot, alleen kunt u die dan niet eten, maar de vogels in uw tuin wel!

Deze kleine appelbomen met echt zalige appeltjes komen direct bij de kweker vandaan en worden bij u thuis bezorgd, of direct bij degene voor wie hij bestemd is. U kunt kiezen voor een ‘zelf bestuiver’ dat wil zeggen dat één appelboom genoeg is om appels te krijgen of een mix. Er zijn in totaal 3 soorten appelbomen te koop.

Deze boom is 70-100 cm als u hem ontvangt. Om ervoor te zorgen dat deze cadeauverpakking en de boom niet beschadigen, is ervoor gekozen om voor verzending een stevige ‘om doos’ te gebruiken. Zo is er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat uw cadeau onbeschadigd aankomt. Na het uitpakken moet de boom wel zo snel mogelijk geplant worden. Belangrijke plant tips kunt u terugvinden in de verpakking.

Via Monique en anders kunt u deze kleine appelbomen kopen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Boom voor kleine tuin

Bijzondere boom voor kleine tuin

Boom voor kleine tuin

Kleine fruitbomen voor de tuin

Boom voor kleine tuin

Appeltaart uit eigen tuin

Bijzondere boom kleine tuin

Haagsoorten: geef een smaakvol cadeau. Originele hagen soorten, geen sierappel , maar een geluksboom met echte appels, een bedank -boom als blijk van waardering. Een felicitatie boom als bedankje aan vrienden, een verjaardagscadeau, of als cadeau aan vrienden die gaan verhuizen. Een herinneringsboom als blijk van medeleven aan nabestaanden. Een boom om te gedenken. Met het planten van de appelboom kunnen nabestaanden ergens een mooie plek in de zon uitzoeken om te herinneren.

Een smalle appelboom bedoeld als metafoor voor bijvoorbeeld een vruchtbare samenwerking. Zelfs relatiegeschenken kunnen in de vorm van deze boom worden verstuurd. Voor verschillende gelegenheden is een speciale wikkel rondom de cadeauverpakking ontwikkeld.

Wilt u meer  weten over soorten en namen, volg dan de link Vroege Vogels – Natuur en Milieu in Nederland

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *