Beschoeiing plaatsen

Beschoeiing plaatsen. Zo creëert u met een hardhouten wal extra ruimte. Heeft u bijvoorbeeld een tuin aan water?  Verder voorkomt u met een nieuwe wal dat de oever afbrokkelt. Niet alleen geschikt voor hoge, maar ook lage oevers. Ook voor oevers in een natuurlijke omgeving. Hoogwaardige tuinaanleg door een gerenommeerd hoveniersbedrijf . Het hoveniersteam heeft veel ervaring. En in elke situatie brengt zij voor u een duurzame beschoeiing aan.

Precies zoals u het hebben wilt. Gaat u voor extra duurzaamheid?  Dan zijn kunststoffen palen en planken een optie. Een volledig gerecycled product . Om zo afkalving van grond langs het water te voorkomen. Verwen uw tuin, verwen uzelf!

Bent u nieuwsgierig geworden, neem dan contact met ons op

beschoeiing

Houten wand langs waterkant

tuinen aan water

Tuin met vlonder aan het water

beschoeiing plaatsen

Hardhouten wal

Houten wal langs waterkant

De kosten van een hardhouten wal worden bepaald door het aantal m1. Maar ook door de wensen van u als opdrachtgevers. Daarnaast  bepalen materiaalgebruik en de moeilijkheidsgraad het totaalbedrag.  Een prijsindicatie voor het plaatsen van een nieuwe beschoeiing is daarom lastig te geven. Vakmanschap heeft een prijskaartje. Allereerst een bezoek ter plaatse. Het hoveniersbedrijf maakt vervolgens een offerte voor uw tuin.  Vakkennis, ervaring en creativiteit om samen met u tot de ideale resultaat te komen.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen voor buitenruimtes. Daarnaast in uitvoeren en onderhouden van groenprojecten. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnen projecten voor particulieren en bedrijven.’ Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel.  En resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.