Cortenstaal bakken

Cortenstaal potten

Cortenstaal potten in alle maten en vormen. Vaak  kunt u uw terras of  bestaande tuin net even wat meer uitstraling geven met grote potten. Niet alleen door het stylen in verschillende maten,  maar ook door de keuze van de juiste beplanting kan uw tuin, terras of entree meer ‘smoel’ krijgen! Onverwoestbaar materiaal met een warme en natuurlijke uitstraling. Bovendien zijn bloempotten van dit materiaal oersterk. Een weer vast type staal dat de eigenschap heeft om zich bij blootstelling aan de buitenlucht te bedekken met een beschermende roest laag. Op zoek naar maatwerk of liever standaard model: vierkant – rechthoekig of rond. Of gaat u liever voor grote terracotta potten, zeg het maar…!

Geïnteresseerd in de aankoop van deze cortenstaal plantenbakken, neem dan contact met ons op.

Cortenstaal plantenbakken

Cortenstaal plantenbakken

Cortenstaal plantenbakken

Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven.’

Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling. ‘Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap. Over elk detail moet zijn nagedacht en perfect afgewerkt zijn’.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *