tuinberegening

Tuinberegening betaalt zich terug

Tuinberegening geeft optimale bloei

Tuinberegening lijkt een overbodige luxe, maar uw tuinaanleg kosten betalen zich op korte termijn al terug.  Een sproei installatie laten ontwerpen en aanleggen bespaart u niet alleen tijd. Een volledig geautomatiseerd systeem zorgt ook voor een optimale groei, bloei en conditie. Ook tijdens uw vakanties kan de vochtbalans van uw tuin en balkon optimaal gehouden worden. In bestaande tuinen kunnen wij een compleet beregeningssysteem aanleggen om uw gazon en beplanting te besproeien. We adviseren graag over het gebruik van een passende watervoorziening. Gebruik van leidingwater, bronwater of oppervlaktewater. Ontwerpen en aanleggen van compleet automatische installatie. Onze vakbekwame hoveniers leveren u graag maatwerk!

Tuinberegening aanleggen, neem dan contact met ons op.

Tuinberegening op maat

Gaat uw voorkeur uit naar een eenvoudige handmatig of naar een compleet automatisch systeem. De keuze van de installatie wordt bepaald door de mogelijkheden: een bovengronds – of onderwater pompsysteem dat aangesloten wordt op het vaste ( drink) waternet of een eigen (water)bron. Door middel van een onderhoudscontract maken wij het systeem winterklaar en stellen wij het systeem aan het begin van het seizoen in werking. Zo voorkomt u het kapotvriezen van sproeiers en pompen en lekkage in leidingen.
tuinberegening

tuinberegening

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buitenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven.’ Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.

Geïnteresseerd in een beregeningsinstallatie, neem dan contact met ons op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *