potten en bakken

Grote zinken potten

Grote zinken potten

Grote zinken potten en zinken bakken voor buiten en binnen. In welke vorm wilt u ze hebben! Deze dubbelwandige potten zijn vorstvrij, handgemaakt en verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. De standaard bloembakken hebben een stoere brede rand van 4 tot 10 cm. De zinken potten worden standaard met een waterafvoer geleverd, maar kunnen voor interieurs ook zonder waterafvoer geproduceerd worden. Mooi met grote solitaire heesters, zoals deze wit bloeiende Rhododendron. Op kiest u liever voor luxe potten van terracotta?

Bent u op zoek naar maatwerk, of wilt u een ontwerp advies neem dan contact met ons op.

Grote bakken van zink?

Bent u op zoek  naar een vierkant model… rechthoekig, zuilvormig, of gaat u toch meer voor ellipsvormig…. Maar combinaties van gekleurd terracotta potten zijn ook fraai, zegt u het maar, alles kan!

grote zinken potten

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.’Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap. Over elk detail moet zijn nagedacht en alles moet perfect afgewerkt zijn’.

Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap. Over elk detail moet zijn nagedacht en alles moet perfect afgewerkt zijn’.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *