vlonderterras aanleggen

Vlonder terras in grote tuin

Vlonder terras  aan het water in grote tuin in plaats van terrasstenen. Maar een verdiept vlonder terras aan het water is visueel ook mooi. Ook een vlonder over water, zoals deze zwemvijver met vlonder. Verhoogd houten terras in kleine stadstuin is bovendien erg sfeervol. Grote familietuin ontwerpen met veel ruimte voor de kinderen om lekker te spelen en grote terrassen om met familie en vrienden samen te zijn. Met het 6m1 lange houten zitelement is verder de toon gezet.

Zwemvijver met vlonder

Een zwemvijver met vlonder ontwerpen. Zoals een sfeervolle tuin ontwerpen met oog voor detail. Zelfs op koude dagen is het ‘zonnig’ buiten wonen in deze tuin met een houten terras. Goed gekozen beplanting maakt alles mooier. Het gebruik van bomen , zoals de Pyrus salicifolia Pendula en een mix van Lavatera ‘Barnsley’ en Verbena bonariensis geven de tuin een natuurlijke uitstraling. De zwart geschilderde schuur laat zien dat kleur niet per se nodig is om een warme sfeer te creëren.

Geïnteresseerd in andere tuinontwerpen van grote tuinen ?  Heeft u vragen over het plaatsen van een houten wand langs waterkant?  Neem dan contact met ons op.

vlonderterras aanleggen

Familietuin ontwerpen met vlonder

landschapstuin ontwerpen

Verlaagd vlonderterras aan het water

vlonder maken

Beschoeiing plaatsen

Vlonder over water

Zwemvijver met vlonder

moderne tuinen ontwerpen

Luxe villatuin met houten terras

Hardhouten terras in stadstuin

Verhoogde vlonder in stadstuin

Verdiept vlonder terras aan het water

Als alternatief voor het houten vlonder terras is bamboe een fantastisch en duurzaam alternatief.  In de woning van deze opdrachtgevers zijn veel moderne elementen toegepast en die stijl is ook in deze tuin terug te vinden.

Met mijn persoonlijke ontwerpen wil ik mijn opdrachtgevers blijven boeien, het hele jaar door. Sterker nog niet alleen gedurende de vier seizoenen, maar ook nog na drie of zelfs na 10 jaar. Daar moeten het ontwerp en de aanleg van de tuin door het hoveniersbedrijf volkomen op worden gebaseerd. Naast het maken van moderne tuinontwerpen, regelt Monique en anders ook de tuinaanleg en de inrichting van landelijke tuinontwerpen.

U kunt als opdrachtgever kiezen voor een totaalpakket van ontwerp tot en met beplantingsplan, inclusief of exclusief bestekmatige uitwerking voor de uitvoering. Wilt u het definitieve ontwerp in eigen beheer uitvoeren? De keuze is aan u!