grote tuin ontwerpen

Grote tuin in natuurlijke stijl

Grote tuin ontwerpen in Utrecht en omstreken. Tuinarchitect van landelijke tuinen, met oog voor de landelijke omgeving. Aan de ene kant landelijke tuinen ontwerpen in Eindhoven. Daarnaast een modern landelijke tuin ontwerpen in De Bilt. Zo begint het onthaasten zodra je deze natuurlijke tuin instapt. Een tuin waarbij de omgeving in balans is en waarbij je optimale rust ervaart. Een tuin met structuur, eenheid en toch diversiteit.

Om zo te komen tot sfeervolle tuinen. Zoals deze tuin met landelijke uitstraling. In die stijl is ook deze tuin ontworpen. Grote vlakken met mooie beplanting geven de tuin een krachtige uitstraling. Naast een groot opgezet lounge terras is ook een ruim grasveld opgenomen. Verder zijn grote solitaire bomen en volwassen heesters verspreid aangeplant. Het achterliggende weiland met grazende schapen doet de rest!

Als tuinontwerper ga ik voor kwaliteit. Een goed tuinontwerp begint simpelweg met luisteren, kijken en mooie details.

Andere voorbeelden van stijlvolle grote tuinen bekijken of geïnteresseerd in een tuinontwerp, neem dan contact met ons op.

Landelijke tuin ontwerpen met siergrassen

Landelijke tuin ontwerpen in Gelderland

Tuin ontwerpen in landelijke omgeving

Tuinontwerp moderne landelijke tuin

Boerderijtuin ontwerpen

Ontwerp voor boerderijtuin

grote tuin ontwerpen en tuinaanleg

Tuinarchitect landelijke tuinen in landelijk buitengebied

Tuin in landelijke stijl ontwerpen

Het mooie buitenleven kan beginnen! Een groot perceel in Montfoort en daarom gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen. Daarnaast is een kantopsluiting van cortenstaal gebruikt. Deze is gebruikt voor de afwerking van het gazon, paden en borders. Daarnaast zijn nidaplast platen gebruikt. Deze zijn gevuld met split en zijn waterdoorlatend. Verder zorgen ze voor een spoor vrij, stabiel en onderhoudsarme oprit.

Tuinontwerp voor boerderijtuin

De gekozen beplanting geeft dit tuinontwerp haar natuurlijke karakter. Een oase aan rust is het eindresultaat. Uitgangspunt was een naadloze overgang tussen tuin en de achterliggende weides.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.’ Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap. Over elk detail moet zijn nagedacht en alles moet perfect afgewerkt zijn’.