Groen balkon ontwerpen

Balkon inrichten in stad waar weinig ruimte is en te weinig privacy wordt ervaren. Groene daktuinen en dakterrassen inrichten. Zo was een dakterras voor dit jonge gezin verder belangrijk om buiten op hun groene daktuin te relaxen met vrienden en te spelen met de kleine. Daarnaast keken ze uit op een lelijke scheidingswand met de buren. In het ontwerp daktuin is daarom gekozen voor een houten scheidingswand van fijne latten, essentieel voor privacy en wind beschutting. Maar ook voor een ruime zitgelegenheid en zijn geschikte planten voor het balkon opgenomen.

Wilt u een afspraak maken voor een tuinontwerp of beplantingsplan neem dan contact met ons op.

Mooie daktuin ontwerpen
Beplantingsplan voor balkon ontwerpen
Planten ontwerpen voor daktuin
Daktuin inrichten
Balkon inrichten in de stad
terracotta potten voor balkon
Potten en bakken voor balkon
Prairie planten voor balkon

Sfeervol balkon ontwerpen

Sfeervol balkon inrichten midden in het centrum van een stad, waar buitenruimte een schaars en waardevol bezit is geworden. Met een groene daktuin wordt de natuur letterlijk de stad ingehaald. Want ook op een daktuin in de stad kun u het gevoel hebben dat u omringd wordt door de natuur . Fraaie kleurrijke terracotta potten en cortenstalen bakken die met zorg zijn gekozen. En op maat gemaakte houten plantenbakken vormen de steun voor een schutting van fijne latjes, essentieel voor privacy en wind beschutting. De bewoners kunnen er heerlijk uitwaaien en genieten van de zon.

Groene daktuinen en dakterrassen

Wilt u net als wij meer groen aan de stad terug geven.  In dag geval maken wij in samenspraak met u van elk project een zo groen mogelijk stukje stad.  Bovendien maken wij liever geen gebruik van tropisch hardhout. Voor een vloer zijn er  genoeg andere opties denkbaar met eenzelfde of zelfs langere levensduur. Omdat Monique en anders allerlei ontwikkelingen op de voet blijft volgen, heeft het bedrijf ervaring opgedaan met het ontwerpen van daktuinen in de stad. Om op een bestaand dak een tuin aan te kunnen leggen is het bijvoorbeeld belangrijk dat de opdrachtgever op de hoogte is van de de toelaatbare belasting van het dak.