vijver tuinen

Vijver tuinen ontwerpen

Vijver tuinen ontwerpen zoals voor deze sfeervolle tuinen. Vijversoorten, bijvoorbeeld een natuurvijver ontwerpen in landelijke tuin. Zoals deze fraaie waterpartij. Hoe groot of klein uw tuin ook is. Of kiest u liever voor een duik in een zwemvijver? Daarnaast blijft een ontwerp voor een klassieke vijver met hardstenen rand een opties. Of gaat uw voorkeur uit naar een  vijverrand van gebakken klinker . Vijver tuinen stralen niet alleen rust uit, maar zijn ook zeer ontspannend. Bovendien trekt water ook vogels aan.

Geïnteresseerd in een tuinontwerp voor een vijvertuin, neem dan contact met ons op.

vijvertuinen ontwerpen

Klassieke vijver ontwerpen

zwemvijver ontwerpen

Natuurlijke zwemvijver aanleggen

vijvertuin

Ronde gemetselde vijver 

Landgoed ontwerpen

Tuinontwerp voor een natuur vijver

Vijvertuin gemaakt van klinkers

Strak gemetselde vijver

Fraaie vijver aanleggen

Een tuin met een vijver maakt uw stadstuin interessanter. Wilt u een vijver aanleggen in de voortuin? Een mooie blikvanger in een verder rustig vormgegeven tuin. Gecombineerd met strak geknipte Taxushagen, wit bloeiende Hortensia’s en verschillende siergrassen. Vanuit de serre ben je zo op het terras met de houten dekchairs. Deze kleine stadstuin is door dit lange waterelement interessanter geworden. Water in de tuin kan zeker geen trend genoemd worden. Al eeuwen lang speelt water een belangrijke rol in de tuinarchitectuur.

Van ontwerp tot tuinaanleg: de keuze is aan u. Wilt u het definitieve ontwerp in eigen beheer uitvoeren? Als opdrachtgever kiezen voor een totaalpakket van ontwerp tot en met beplantingsplan. Inclusief of exclusief bestek matige uitwerking voor de uitvoering.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnen projecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.

Voor een kwalitatief gedegen ontwerp vind ik het heel belangrijk goed te luisteren naar mijn opdrachtgevers. Vanaf het begin kan ik bij het project betrokken blijven en zo houd ik controle op het eindresultaat.