vijver ontwerpen

Vijver ontwerpen

Vijver ontwerpen, zoals deze in  stadstuin ontwerpen in Hilversum. Tuinarchitect van vijver tuinen. Zoals dit tuinontwerp voor klassieke vijver met hardstenen rand. Of gaat uw voorkeur uit naar een natuurlijke zwemvijver? Wilt u een strakke vijver ontwerpen die evenwijdig aan uw serre ligt? Het zicht op de vijver in deze voortuin werkt zeer ontspannend. Bovendien omringd door ‘rustige’ beplanting met zachte tinten. Dit alles geeft dit tuinontwerp net even dat extra’s. Een vijver als blikvanger in een verder bewust rustig vormgegeven tuin.

Geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken voor een tuinontwerp of beplantingsplan neem dan contact met ons op.

vijver ontwerpen

Tuinarchitect van vijver tuinen

vijver ontwerpen

Tuinontwerp voor stadstuin

vijver ontwerpen

Vijver ontwerpen

Een tuin met water maakt uw tuin interessanter. Het ontwerp van deze voortuin kenmerkt zich door een mooie . Vanuit de serre ben je zo op het terras met de houten dekchairs of op de op maat gemaakte houten bank. Deze kleine stadstuin is door dit lange waterelement interessanter geworden. Water in de tuin kan zeker geen trend genoemd worden, al eeuwen lang speelt water een belangrijke rol in de tuinarchitectuur.

Van ontwerp tot tuinaanleg: de keuze is aan u. Wilt u het definitieve ontwerp in eigen beheer uitvoeren? Als opdrachtgever kiezen voor een totaalpakket van ontwerp tot en met beplantingsplan, inclusief of exclusief bestek matige uitwerking voor de uitvoering.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.

Voor een kwalitatief gedegen ontwerppakket vind ik het heel belangrijk goed te luisteren naar mijn opdrachtgevers . Ik draag oplossingen aan die aansluiten bij uw wensen en eisen. Vanaf het begin kan ik bij het project betrokken blijven en zo houd ik controle op het eindresultaat.