Klassieke tuin ontwerpen

Engelse tuin ontwerpen

Engelse tuin ontwerpen. Zoals deze Engelse cottage tuin ontwerpen met rozen, Buxus haagjes, vaste planten en siergrassen. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de meer klassieke stijlvolle sfeertuinen.  De gekozen tuinstijl moet aan de ene kant passen bij uw woning, omgeving, maar ook bij uw smaak. Het gaat er ons om dat u een tuin krijgt die bij u past. Bovendien moet u zich er thuisvoelen. Daarom verdient elke tuin een origineel tuinontwerp. Deze tuin is door ons gerenoveerd: dat was mooi was, is behouden. Maar de tuin oogde te rommelig. Bovendien paste de oorspronkelijke tuin qua uitstraling niet bij de woning. Daarom kwamen de opdrachtgevers bij ons terecht. Of we voor hen een tuin konden ontwerpen en realiseren die echt bij hen zou passen.

Welke type tuin sluit aan bij uw smaak ? Bekijk daarom onze andere tuinontwerpen en neem contact op.

cottage tuin

Beplantingsplan maken voor tuin

Engelse tuin

Romantische cottage tuin ontwerpen

Engelse tuin

Tuinontwerp in Engelse stijl

vijvertuin

Tuin met vijver ontwerpen

cottage tuin

Tuinontwerp klassieke tuin in Driebergen

Engelse tuin ontwerpen

Ook een grote tuin met veel privacy om zo aan alle wensen van de opdrachtgevers te kunnen voldoen. Niet alleen de woning, maar ook de omgeving bepalen uiteindelijk de stijl van de tuin. Geen enkele tuin is hetzelfde, maar in iedere tuin die ontworpen is door Monique en anders herkent u haar stijl.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerpbureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.