Sfeertuinen ontwerpen

Sfeertuinen  ontwerpen

Sfeertuinen ontwerpen door tuinarchitect van sfeertuinen. Zoals dit ontwerp voor stijlvolle tuin met privacy, een Engelse tuin zoals u wilt. Een exclusief tuinontwerp voor stijlvolle tuinen met verschillende zitplekken om de hele dag van te genieten, in de zomer én in de winter. Zo begint het onthaasten zodra je deze tuin instapt. Een tuin waarbij de omgeving in balans is en waarbij je optimale rust ervaart. Een tuin met structuur, eenheid en toch diversiteit. Zo is in deze tuin, naast stapelmuurtjes, doorkijkjes en beplanting die bij elkaar past, ook veel rust en harmonie gecreëerd . De door hoge heesters omsloten tuin bevat niet alleen borders met kleurige bloemen en klimplanten, maar ook volop privacy. Het grote gazon zorgt voor ruimtelijke werking. Verder zorgt de tuin het hele jaar door voor een mooi uitzicht vanuit de woning.

Geïnteresseerd in andere ontwerpen van grote tuinen, of wilt u een afspraak maken, neem contact met ons op.

Sfeertuinen in Eindhoven

Sfeertuinen ontwerpen

Sfeertuinen in De Bilt ontwerpen

Stijlvolle tuinen ontwerpen

Sfeertuinen in Eindhoven ontwerpen

Luxe tuinen ontwerpen

Sfeertuinen ontwerpen

Er zit veel rust en harmonie in deze tuin. Om ervoor te zorgen dat er in de tuin het hele jaar door iets te beleven valt, is gekozen voor een aantal wintergroene planten. Als ik een tuin ontwerp, probeer ik mij altijd voor te stellen hoe hij er in de winter uit zal zien. Hoezo valt er in de winter weinig te beleven aan een tuin?
Zowel de zij-tuin als de achtertuin lopen mooi in elkaar over en vormen één geheel. Ook zijn er lange zichtlijnen in dit tuinproject gerealiseerd, waardoor een gevoel van ruimte ontstaat. In deze tuin zit je zelden op één plek om te genieten. In deze tuin loop je liever over de aangelegde graspaden nog een rondje. De eenvoudige, maar sfeervolle vuurplek gemaakt van gekapte boomstammen en oude stenen is daarom ook bewust achterin de tuin gecreëerd.

Van Linschoten en omstreken tot Eindhoven, geïnteresseerd neem dan contact met ons op.