franse tuin ontwerpen

Franse tuin ontwerpen

Franse tuin ontwerpen in Eindhoven en omstreken oftewel tuin ontwerpen in natuurlijke stijl. Tuinarchitect landelijke tuinen, zoals dit landelijk tuinontwerp. Een stijlvolle tuin met zwembad in mediterrane sfeer ? Tuinaanleg landelijke tuin om lekker lang te genieten aan een lange tafel onder de fruitbomen. Een Franse tuin ontwerpen in een landelijke sfeer, zo moest deze tuin worden. Aan de ene kant vriendelijk en uitnodigend. Aan de andere kant een sfeervol tuinontwerp met mooie planten. Kortom, altijd een vakantiegevoel! Deze tuin in landelijke stijl straalt ook rust uit. Waardoor elke dag als een vakantiedag voelt! Landelijke tuin aanleggen om in stilte te genieten van al het moois om u heen.

Bent u geïnteresseerd in andere ontwerpen van grote tuinen, of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

franse tuin ontwerpen in de Betuwe

Tuinarchitect van landelijke tuinen

franse tuin ontwerpen met moestuin

Moesuin ontwerpen

franse tuin ontwerpen bij boerderij

Grote landelijke tuin ontwerpen in Gelderland

franse tuin ontwerpen met zwembad

Tuin met zwembad ontwerpen

Buitenleven in Franse tuin

Overdag oogsten om er ’s avonds met z’n allen van te genieten. Eten uit eigen tuin. Zelfgekweekte groentes uit de volle grond. Dat is toch fantastisch! Even de moestuin inlopen om kruiden te plukken en een groene salade af te snijden voor de lunch, dat willen we allemaal. Alsof het niet op kan! Picknicken in uw eigen tuin, dat is het echte landleven. Het mooie buitenleven kan beginnen!

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerpbureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buitenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.