aanleg zwemvijver

Aanleg zwemvijver

Aanleg zwemvijver zonder chemicaliën en genieten. Een tuinontwerp voor natuur zwembad. Zwemmen in zuiver water. Zoals in dit ontwerp voor familietuin. Relax tuin ontwerpen met zwembad. Kiest u bijvoorbeeld voor de aanleg van een professioneel natuurzwembad.  Of heeft de aanleg van een traditioneel zwembad uw voorkeur? Wist u dat het water in deze zwemvijver voortdurend circuleert waardoor het niet bevriest. In alle jaargetijden dus fraai en prettig om naar te kijken. Niet alleen is de verhouding zwemwater en begroeide plantenzone belangrijk. Maar deze zone werk als het ware als een natuurlijke filter. Bovendien zorgt de energiezuinige pomp voor de doorstroming van het schone water.

Met dit mooie weer speelt het gezinsleven zich af rondom het zwembassin. Het grote terras vormt de verbinding tussen het huis en het zwemgedeelte. In de beschutting van hagen, bomen en siergras ligt een groot zonneterras waar lekker in alle privacy gerelaxt kan worden. De zwemgelegenheid is met het vrije uitzicht over de gehele tuin de aangewezen plek om te ontspannen.

Door het transparante kastanje houten schapen hek blijf je in contact met de omliggende tuin. Bovendien doet het ook min of meer dienst ter bescherming van kleine kinderen.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk voor inspiratie naar onze tuinontwerpen en neem contact met ons op.

aanleg zwemvijver

Zwemvijver zonder chemicaliën

aanleg zwemvijver

Ontwerp voor een natuurlijke zwemvijver

Aanleg zwemvijver

Grote familietuin ontwerpen

Zwemvijver ontwerpen

Grote familietuin ontwerpen

Aanleg zwemvijver

Relax tuin met  zwembad

Zwemmen natuur zwembad

Het is een bron van plezier om de dag te beginnen met een duik in het water en ’s avonds even op te frissen. Het ontwerp met krachtige rechthoekige vorm wordt straks, als de tuin volgroeid is, verzacht door de vele planten in het water en op het droge. Zo is het een extra vertrek geworden in de open lucht dat bereikbaar is via traptreden of het grasveld. De hardhouten vlonder is bovendien een mooie overgang tussen het regeneratiegedeelte dat zich over de gehele lengte van het zwembassin uitstrekt. De zwemvijver is verdeeld in twee gedeeltes.