Tuinontwerp bij voormalige kerk

Stijltuinen met allure

Stijltuinen ontwerpen bij voormalige kerk.  Een exclusieve tuin ontwerpen als een wellness tuin aan het water. Een tuin met luxe comfort en privacy gaan  hier hand in hand met esthetiek en pragmatisme. Zo ziet u hier alvast een luxe tuin in wording, met mooie zichtlijnen en verschillende zitplekken. Met als hoogtepunt , een prachtig uitzicht over de Oude Rijn. Kortom in alle jaargetijden is dit een echte vakantieplek!

Het ontwerp combineert het beste van twee werelden: een boeiende geschiedenis en een modern, evenwichtig en exclusief ontwerp. Een bijzondere kavel ontwerpen. De tuin hoort namelijk bij een monumentaal woonhuis, een voormalige kerk. De kerk onderging niet alleen een bijzonder grote verbouwing. Maar vanzelfsprekend hoorde daarbij ook een nieuw ontwerp voor de tuin.

Enthousiast en geïnteresseerd in een exclusieve tuin op maat, neem dan contact met ons!

Centraal stonden hier: genieten, wellness en uitzicht. Met de bedoeling moderne en landelijke elementen te combineren. Zo zijn de ruime terrassen uitgevoerd in diverse hoogwaardige materialen en mooie verlichting. Elk met een eigen uitstraling en passend bij de sfeer van de nieuwe woning. Hetzelfde geldt voor de blikvanger, centraal ingetekend in de achtertuin. Een fraaie en originele houten pergola, evenwijdig aan het water.

passend tuinontwerp voor bijzondere kavel

Tuinontwerp bij voormalige kerk

Originele houten pergola

Wellness tuin aan het water

Vlonder terras aan het water

Stijltuinen ontwerpen

Een overdekt poolhouse wordt de plek om binnen te genieten van het zicht over het water buiten. Via een fraai tegel pad van 90 x 90 tegels loop je straks via een ‘trap’ naar het lager gelegen gedeelte, een ruim houten vlonder terras.  Daar is een fraai tuinhuis voorzien van alle comfort, inclusief een keuken. Ook vanuit deze plek is rekening gehouden met een mooi zicht op de rivier .

De moderne, strakke materialen steken af, terwijl de beplanting straks het geheel verzacht. Is de tuin straks eenmaal aangeplant dan kloppen alle tuingedeeltes helemaal. Zowel overdag als ’s avonds. Geprobeerd is maximaal rekening met de charme en het karakter van de historische omgeving.