Natuurlijke tuin ontwerpen in Den Haag

Natuurlijke tuin ontwerp

Natuurlijke tuin ontwerpen in Gelderland. Landschapsarchitect van landelijke tuinen. Zoals dit tuinontwerp voor natuurtuinen . Exclusief tuinontwerp voor informele tuinen, zoals een prairietuin . Of zoals deze landelijke tuin ontwerpen in Over Betuwe die er geen dag hetzelfde uitziet. Natuurlijke tuin ontwerpen: geen wildernis, maar wel veel natuur. En ook een tuin met planten voor een natuurlijke tuin. Aan de ene kant sfeervol. Aan de andere kant een tuin  die er het hele jaar interessant uit blijft zien. Zo straalt deze tuin in landelijke stijl niet alleen rust uit. Maar de gekozen planten in de borders zijn het hele jaar door, zelfs in de winter interessant. Een tuin waar het moderne is gecombineerd met het klassieke. Ook een beplantingsplan laten maken?

Monique en anders ontwerpt grote tuinen, geïnteresseerd in andere landelijke tuinen, neem contact met ons op.

Natuurlijke tuin ontwerpen met hoge hagen

Prairietuin ontwerpen

Glooiende groenblijvende hagen in natuurlijke tuin

Landschapsarchitect van grote tuinen

Natuurlijke tuin ontwerpen in Arnhem

Exclusieve landelijke tuin ontwerpen

Natuurlijke tuin ontwerp

Glooiende wintergroene hagen bufferen het zicht op de achterliggende beplanting. De hagen voorzien de tuin niet alleen van privacy maar ook van geborgenheid. Natuurlijke tuinen ontwerpt Monique en anders met plezier en liefde. Een natuurlijk ontwerp in combinatie met strakke lijnen komt in dit tuinproject goed tot uitdrukking. Het beeld van deze tuin is elke maand anders. De beleving van de seizoenen is daarom optimaal!

Natuurtuinen ontwerpen

Een natuurlijke stadstuin of op het platteland, in ieder geval een tuin die leeft. Na de wintermaanden bestaat het onderhoud  uit het afknippen van de planten en afvoeren van de plantenresten. Om vervolgens verstrooid te worden als mulchlaag tussen de overige planten. Met dank natuurlijk aan belangrijke invloedrijke kwekers van planten. Zij gebruikten nieuwe planten, zoals siergrassen die gecombineerd werden met vaste planten. Planten in de vrije natuur. Het mooie buitenleven kan beginnen!

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuin ontwerpbureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buitenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.