tuinontwerp stadstuin

Originele tuinontwerpen

Onderhoudsvriendelijke tuinontwerpen

Originele tuinontwerpen in Amsterdam. Zoals deze bijzondere ontwerpen. Kleine stadstuin ontwerpen. Maar ook een dakterras ontwerpen en uitvoeren. Om te beginnen een kleine patiotuin met luxe uitstraling. Daarnaast een onderhoudsvriendelijk stadstuin. Kortom, luxe tuinen ontwerpen met eigentijdse en rustige uitstraling. Denk hierbij aan ontwerpen met heldere zichtlijnen. Uiteindelijk aangevuld met mooie beplanting. Zo wordt in kleine patiotuinen  rekening gehouden met de wisseling van de seizoenen. Want een besloten stadstuin met veel groen is zeker in de stad belangrijk!

Geïnteresseerd in meer tuinen van kleine tuinen, neem dan contact  met ons op!

originele tuinontwerpen met ruim terras

Kleine patiotuin met luxe uitstraling

dakterras ontwerpen

Dakterras ontwerpen met potten

tuinontwerp stadstuin

Tuinaanleg stadstuin in Amsterdam

Originele tuinontwerpen voor binnentuin

Groen tuinontwerp voor stadstuin

Originele tuinontwerpen met vlonder

Kleine tuin in Amsterdam

Tuin aan het water ontwerpen

Zandbak ontwerp stadstuin

stadstuin ontwerpen

Tuinarchitect in Amsterdam

Tuinaanleg stadstuin

Nieuwe kleine tuin ontwerpen

Exclusief tuinontwerp op maat

Originele tuinontwerpen

Niet alleen kleine tuinen, maar ook grote tuinen worden uitgevoerd. Als tuinontwerpen ga ik bij mijn keuze van materialen altijd voor kwaliteit. Mooie materialen en originele tuinontwerpen. Zo wordt niet alleen nagedacht over mooie bestrating. Bijvoorbeeld in combinatie met een mooie hardhouten vlonder. Het vlonderterras wordt in een enkel geval bewust achterin geplaatst. Zodat de buitenmeubels het zicht op de tuin niet blokkeren. Bovendien ontstaat een extra plek om te zitten.  Bijvoorbeeld een fijne plek om ´s avonds te eten. Alles perfect in balans.

Als tuinontwerper ga ik voor kwaliteit. Een goed tuinontwerp begint simpelweg met luisteren. Daarnaast met kijken en mooie details. Het tuinontwerp moet passen bij uw woning. Maar ook bij u! Wat wilt u straks zien. Wat moet daardoor benadrukt worden . En wat weggelaten? Ontwerpen gaat vooral om de buitenruimte in te delen. Eigenlijk ben ik een vormgever van ruimte. Hoe maak ik uitzichten die u als bewoner naar buiten lokken. Verder denk ik na over de soort beplanting. Zodat er in alle seizoenen een harmonieus beeld ontstaat. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

Samen met ervaren professionals vormt Monique en anders een slagvaardig en betrokken team. Met korte communicatie lijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en uitvoeren.  Daarnaast het onderhouden van groenprojecten voor buitenruimtes.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *