tuinontwerp stadstuin

Originele tuinontwerpen voor kleine tuinen

Onderhoudsvriendelijke tuinontwerpen

Originele tuinontwerpen in Amsterdam. Zoals deze bijzondere ontwerpen voor kleine stadstuin of dakterras ontwerpen in het stadscentrum. Onderhoudsvriendelijk tuinontwerp stadstuin Amsterdam ontwerpen met 2 zitterrassen. De eigentijdse rustige uitstraling komt niet alleen tot uiting in de ‘strakke lijnen’. Maar daarnaast in de gekozen beplanting. Zo is in deze kleine patiotuin  bovendien rekening gehouden met de wisseling van de seizoenen. Een besloten stadstuin met een ‘natuurlijke’ en ‘vriendelijke’ groene uitstraling is zeker in de stad belangrijk!

Geïnteresseerd in meer tuinen van kleine tuinen, neem dan contact  met ons op!

tuinontwerp stadstuin

Stadstuin laten aanleggen in Amsterdam

Groen tuinontwerp voor stadstuin

Strakke tuin ontwerpen

Minimalistische buitenkamer in Amsterdam

Opvouwbare tuinstoel

Zandbak ontwerp stadstuin

stadstuin ontwerpen

Tuinarchitect in Amsterdam

Loungebank op maat

Loungebank in tuin aan het water

Tuinaanleg stadstuin

Nieuwe kleine tuin ontwerpen

Exclusief tuinontwerp op maat

Originele tuinontwerpen

Kleine of grote groenprojecten, als tuinarchitect ga ik bij mijn keuze van materialen altijd voor kwaliteit. Mooie materialen en fraaie fraaie tuinproducten.  In dit ontwerp heb ik gekozen is voor dezelfde tegel, maar in verschillende maatvoering. Staptegels met originele halfverharding leiden naar het 2e terras, een kwalitatief mooie hardhouten vlonder. In deze kleine stuin moesten 2 zitplekken gecreëerd worden. Het vlonderterras is bewust achterin geplaatst, zodat de buitenmeubels het zicht op de tuin niet blokkeren. Zo is er een extra plek om te zitten; een fijne plek  om ´s avonds te eten. Alles perfect in balans.

Als tuinontwerper ga ik voor kwaliteit; een goed tuinontwerp begint simpelweg met luisteren, kijken en mooie details.Het tuinontwerp moet passen bij uw woning, maar ook bij u! Wat wilt u straks zien, wat moet daardoor benadrukt worden en wat weggelaten worden. Zo ontstaat de eerste ruimtelijke indeling. Eigenlijk ben ik een vormgever van ruimte: hoe maak ik uitzichten die u als bewoner naar buiten lokken en hoe pas ik de beplanting in het tuinplan op zo’n manier dat er in alle seizoenen een harmonieus beeld ontstaat. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

Samen met ervaren professionals vormt Monique en anders een slagvaardig en betrokken team met korte communicatie lijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *