tuinarchitect moderne tuinen

Moderne stadstuin

Tuinontwerpen voor moderne stadstuin

Moderne stadstuin ontwerpen en zoals hier afgebeeld een moderne patio tuin ontwerpen. Stijlvolle stadstuin ontwerpen. Als tuinarchitect van moderne tuinen vind ik dat een modern tuinontwerp voor kleine tuinen geen kermis moet zijn door het gebruik van te veel verschillende materialen en vormen. Maar stadstuinen moeten een paar bijzondere blikvangers hebben om er straks met plezier gebruik van te maken. Met als resultaat dat u een tuin heeft met wat u op uw wensenlijst heeft staan!

Geïnteresseerd in een tuinontwerp voor kleine tuinen, neem dan contact met ons op.

moderne stadstuin

Kleine stadstuin ontwerpen

Fraai entree tot stadstuin

vijver ontwerpen

Stadstuin in Hilversum ontwerpen

Tuinontwerp in stijlvolle stadstuin

moderne voortuin ontwerpen

Tuinarchitect van moderne tuinen

Lange smalle tuin ontwerpen

Exclusieve buitenruimte

Strakke stadstuin moderne tuin

Bij het maken van een goed ontwerp draait veel om uw wensen,  juiste materiaalkeuze, maten en verhoudingen. Als die zaken bepalen namelijk voor een belangrijk deel hoe u straks uw nieuwe tuin zal gaan ervaren. En dan maakt het niet uit of uw voorkeur uitgaat naar een tuin in een landelijke sfeer, of naar een moderne variant met mooie blikvangers.

Wat wilt u straks zien, wat moet daardoor benadrukt worden en wat weggelaten worden. Zo ontstaat de eerste ruimtelijke indeling. Eigenlijk ben ik een vormgever van ruimte: hoe maak ik uitzichten die u als bewoner naar buiten lokken en hoe pas ik de beplanting in het tuinplan op zo’n manier toe dat er in alle seizoenen een harmonieus beeld ontstaat.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een betrokken team met korte communicatie lijnen.

Een goed tuinontwerp begint met luisteren, kijken en mooie details. In mijn ontwerpen laat ik u zien dat het ontwerp klopt en dan maakt het niet uit of het oppervlak van uw tuin groot of beperkt is! De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *